TYT 90 ve AYT 50 net ile ilk 5 bin gelir mi?

Haha, profiline bas. Kendi profil anasayfana gir yani.

Girdim de bulamıyorum hacı.

O kadar cahil değiliz :)

100 mesaj sınırı varmış ondan gönderemiyormuşum dostum.

Yazamıyorum dostum. :(

Dostum 100 mesajı da doldurdum gene bir süre bekleyin diyor. Bekle yemeyeceğim artık.

O kadar cahil değiliz :)

100 mesaj sınırı varmış ondan gönderemiyormuşum dostum.

Yazamıyorum dostum. :(

Dostum 100 mesajı da doldurdum gene bir süre bekleyin diyor. Bekle yemeyeceğim artık.

Normal netlerim TYT için 105+ ya çıkmışlarda ise 110-115'e kadar yükseldi. AYT içinse 65+ çıkmışlarda gene 70-77.5 arası görüyorum hacım.

Son düzenleme:
@Trend37 TYT yükseltemedim, çıkmışlarda da iyi yapmıyorum. Evin içinde çözemiyorum ben TYT'yi. Olmuyor, maya tutmuyor valla. Bugün 2020 yaptım, 104 geldi.

AYT'lerde 2021 dışında düşmüyorum 72-73 altına. 2022 74 geldi, Matı 40'ladım. :( TYT yüzünden mezuna bırakmak zorunda kalmam umarım.

@aabcc dostum yapacağız umarım benim hedefler değişti biraz ESOGÜ uçak mühendisliği okumaya karar verdim. Ayt biyolojiden korkuyorum. 4-5 yanlış geliyor arada denemelerde o da baya sıkıntıya sokacak. O yüzden Dr. Biyoloji full konu izliyorum artık. Malum biyolojinin soru tipi yok.

@Trend37 TYT yükseltemedim, çıkmışlarda da iyi yapmıyorum. Evin içinde çözemiyorum ben TYT'yi. Olmuyor, maya tutmuyor vallahi. Bugün 2020 yaptım, 104 geldi.

AYT'lerde 2021 dışında düşmüyorum 72-73 altına. 2022 74 geldi, Matı 40'ladım. :( TYT yüzünden mezuna bırakmak zorunda kalmam umarım.

Hiç baktın mı bu netlerle kaça giriyorsun diye?

@Trend37
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya bir kere bak derim.
Ayrıca o netlerle o üniye girememenin imkanı yok.

Kanka evet de önemli olan bunu sınav anında yapabilmek.

Senin hedefin Hacettepe Bilg. dimi dostum.
Öyle de artık olmayacak sanırım, sınav anında TYT'm iyi gelirse derece bile gelir. Evin içinde olduğum için çözemiyorum TYT'yi. Belki de bahanedir.

IYTE PC ve GTU PC de hedeflerim arasında. 6K'nın 7K'nın üstü yapmazsam çok keyifli olacak.

Dostum şu anki tek çalışma sebebim yazımın rahat geçmesi vallahi.
Pompala, 2 güncük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı