TYT Aralık ayına kadar biter mi?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Tüm dersler için soruyorum. Aralığa kadar biter mi? Aralıkta küme ve fonksiyon ile AYT matematiğe başlamak istiyorum.

TYT asla bitmez. Surekli soru cozmen gerekiyor.

Konu bazında soruyorsan 2 kere bile bitirirsin. Ama TYT'de soru pratiği kısmı asla bitmez. Süreyle bitecek bir iş değil TYT.

Ciddi ve gerçekçi olarak konuşacaksak aralığa kadar daha 120 günden fazla var, konuları tatil yapa yapabitirirsiniz. Her dersten bir kaynağa yakında bitirirsiniz rahat olun. Yeter ki güzelce adamakıllı çalışın.

TYT konularını tabii ki bitirebilirsin. Bu süreçte önemli olan verimli ders çalışman ve planlı olman.
Bitirme hırsı ile konuları hızlıca geçme, anladığından emin ol. Bunun dışında bir konuyu okuman ve testlerini çözmüş olman tamamen bittiği anlamına gelmiyor. Geriye dönük tekrarlara ihtiyacın olacak. Ve farklı soru kalıplarını görmek için bol soru çözmelisin.

TYT mantık yürütme ve zaman yönetimi becerisini ölçen bir sınav bu nedenle sürekli farklı soru kalıpları görmeye ihtiyacın olacak. Deneme sınavlarından sonra mutlaka konu analizi yap. TYT'de çok farklı yanlışlar yapabilirsin bu nedenle TYT bitmez deniyor. Çünkü bir konuya ilişkin birçok farklı soru kalıbı çıkabiliyor sınavda.

Dip not: Dönem içinde TYT neti hırsı için AYT çalışmayı boşlama. Unutma TYT %40 AYT %60 ve ikisi de kaybetmeyi göze alabileceğimiz oranlar değil. İkisi de olabildiğince iyi olmalı.

Konu bazında soruyorsan 2 kere bile bitirirsin. Ama TYT'de soru pratiği kısmı asla bitmez. Süreyle bitecek bir iş değil TYT.

Ciddi ve gerçekçi olarak konuşacaksak aralığa kadar daha 120 günden fazla var, konuları tatil yapa yapabitirirsiniz. Her dersten bir kaynağa yakında bitirirsiniz rahat olun. Yeter ki güzelce adamakıllı çalışın.
Hocam zaten EA öğrencisiyim. Aralıktan sonra bir tek AYT sosyal ve matematik kalıyor. Ben konu bazında soruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı