Yaz sonuna kadar TYT biter mi?

Yani bir bilgim var ama yarım yarım. 9. sınıfım başından almaya karar verdim tüm derslerin konularını. Birde bu Tarih Cografya Din derslerine de çalışmalı mıyım?
Onlara şu anda çalışmaya değmez. Siz matematik için 3-4-5, paragraf için Paragrafın Ritmi, Türkçe için Toprak, Fen için de komple Palme çekin.

Bu arada Fene yüklenme sebebim sayısal olduğunuzu düşünmem ama sormadım. Alanınız nedir?

Fark etmemişim. 😃

Benim önerdiğim kaynaklar orta seviye ve sınav ayarında hep. Başlangıç için güzeller. Özellikle Fizik ve Bioloji için Palme direk en iyi yayın bence.
Anladım. Dediğiniz Palme kitapları bunlar, değil mi?
RRF_e3WmT5Xd5E7QgYVyHiloZ7tAl7eUOFE7ugaoP&usqp=CAE.jpg
T40xWm1tYRfa6B_hnRyuZLhIfXfNK-Z1eWiphW_FQ&usqp=CAE.jpg
NTMX-XekAp3-6OGfWQ0gBUkaFJXeQQeL9A42JF-BA&usqp=CAE.jpg

Fiziğe temel için Okyanus daha iyi olur. Biyoloji için Biyotik de iyi olabilir ama biraz erken olur gibime geliyor, sınava yakın tekrar için çözmek daha iyi olabilir.
Geomteriye başlamak için Karekök Sıfır gayet iyi kitaptır, ben 11. sınıfı bitirdiğim yaz çözmüştüm MSÜ'ye kadar geometriyi tamemen oturtmuştum. MSÜ'de 9 dorğu 1 yanlış geldi. Karekök Sıfırı bitirdikten sonra üzerine çok düşmene gerek yok, denemlerden denemelere zaten tekrar ediliyor. 🙂

Fiziğe temel için Okyanus daha iyi olur. Biyoloji için Biyotik de iyi olabilir ama biraz erken olur gibime geliyor, sınava yakın tekrar için çözmek daha iyi olabilir.
Geomteriye başlamak için Karekök Sıfır gayet iyi kitaptır, ben 11. sınıfı bitirdiğim yaz çözmüştüm MSÜ'ye kadar geometriyi tamemen oturtmuştum. MSÜ'de 9 dorğu 1 yanlış geldi. Karekök Sıfırı bitirdikten sonra üzerine çok düşmene gerek yok, denemlerden denemelere zaten tekrar ediliyor. 🙂
Yani size göre şimdiden Geometriye başlamam gerekiyor, doğru muyum?

Yani size göre şimdiden Geometriye başlamam gerekiyor, doğru muyum?
Şimdiden başlarsan güzel olur ama tekrar etmen gerekir, zorunlu olarak başlaman gerekmiyor ama TYT denemeleri başladığında +10 netlik bir avantajın olur. 12'ye başlamadan bitirirsen çok avantajını görürsün, 12. sınıfta geometriye zaman ayıramayabilirsin. 🙂

Hocam Biyotik azıcık abartı oldu. 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı