TYT-AYT coğrafya'ya nasıl çalışmalıyım?

Marvrex

Kilopat
Sınava eşit ağırlıktan gireceğim matematik konularını bitirdim neredeyse sosyal konularını şu an pek bilmiyorum ck garanti konular kampını izleyip denemelerle halledebilir miyim yoksa baştan başlamak daha mı iyi olur. Baktığımda sadece TYT için bile 40 günlük kamp var zaman kaybı olarak geldi.

Coğrafya tyt biraz mantık ağırlıklı ilerliyor, hızlı ve anlaşılır bir gözden geçirme ve bol bol soru çözmeyle yapabileceğini düşünüyorum ama ayt coğrafya bilgi ağırlıklıdır oturup ezber yapman gerekebilir.

Sınava eşit ağırlıktan gireceğim matematik konularını bitirdim neredeyse sosyal konularını şu an pek bilmiyorum ck garanti konular kampını izleyip denemelerle halledebilir miyim yoksa baştan başlamak daha mı iyi olur. Baktığımda sadece TYT için bile 40 günlük kamp var zaman kaybı olarak geldi.

Arkadaşın dediği gibi TYT biraz okumayı anlama bazen bilgi çıkıyor TYT için garanti konular kampı olabilir AYT için ise kamp lazım hocam AYT direk bilgi ağırlıklı çünkü.

Coğrafya TYT biraz mantık ağırlıklı ilerliyor, hızlı ve anlaşılır bir gözden geçirme ve bol bol soru çözmeyle yapabileceğini düşünüyorum ama AYT coğrafya bilgi ağırlıklıdır oturup ezber yapman gerekebilir.

Arkadaşın dediği gibi TYT biraz okumayı anlama bazen bilgi çıkıyor TYT için garanti konular kampı olabilir AYT için ise kamp lazım hocam AYT direk bilgi ağırlıklı çünkü.

Sağ olun bende dediğiniz gibi düşünüyordum yine de yanlış ilerlemeyeyim diye fikir almak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı