7 ayda bitirmeye çalışıyorum rahat ol.Meslek lisesi 10. sınıf öğrencisiyim daha hiç AYT TYT soruları çözmedim. 11-12. sınıfta dershaneye gideceğim, çalışmak için geç mi kaldım yoksa dershanede 2 senede öğrenilebilir mi?
7 ayda bitirmeye çalışıyorum rahat ol.
O kadar hızlı biter mi?10 ayda bile bitirirsin hiçbir şey olmaz şimdiden başla.
Sen kaçıncı sınıfsın hocam?7 ayda bitirmeye çalışıyorum rahat ol.
O kadar hızlı biter mi?
Sen kaçıncı sınıfsın hocam.
Tamamdır hocam , sen dershaneye gidiyormusunBen 12.sınıfım TYT bayağı kolay günde 2-3 saat çalışan biri bu sene rahat rahat iyi puan aldı. AYT biraz daha zor ama ona da çalışan rahatlıkla iyi bir üniversite ye girer tavsiyem YKS öncesi MSÜ sınavlarına gir soru zorluğunu anlamış olursun.
Meslek lisesi 10. sınıf öğrencisiyim daha hiç AYT TYT soruları çözmedim. 11-12. sınıfta dershaneye gideceğim, çalışmak için geç mi kaldım yoksa dershanede 2 senede öğrenilebilir mi?
Umarım en iyi yerlere geliriz hocam sen adınada başarılar dilerimbenim ablam da meslek lisesi çıkışlı ilk sene staj dolayısıyla sınava hiç girmedi. sonraki sene 0'dan başlayıp dershaneye giderek 17k yapmıştı. Senin daha çok vaktin var düzenli çalışmayla her türlü halledersin
Bu arada bende 12. sınıfım, şu an stajdayım hatta. bende daha hiç çalışmaya başlamadım![]()
12. sınıfım.O kadar hızlı biter mi?
Sen kaçıncı sınıfsın hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.