TYT-AYT Fizik kamp önerisi

ErayDq

Picopat
TYT Fizik için aklımda Vip Fizik ile Özcan Aykın var. İkisinden hangisi daha verimli olur?
Ayt Fizik için ise aklımda hiç kanal yok. Önerirseniz sevinirim.

Özcan Aykın hoca favorimdir. Kesinlikle tavsiyemdir kitabıyla birlikte alıp videolarını izleyebilirsin.
Bir başka konuda Fiziğe sadece Vip Fizik ile çalışıp fulleyen birini gördüm. Vip Fizik ile Özcan Hoca arasında ikilemde kaldım. Siz Vip Fizik'e daha öncesinde baktınız mı?

Ayrıca TYT için sizin bu ikisinden söylediğinize çalışacağım ama AYT öneriniz var mıdır

Evet, bir zamanlar VIP fizik ile çalıştım fakat tam verim alamamıştım. Özcan hocanın artısı şu: Yaptığı derslerde simülasyonlar kullanarak akılda kalmasını arttırıyor. Bazen soruda o simülasyonları aklıma getirip soruyu çözüyorum. Bence bizim söylemlerimize kendini çok bağlama. Hocaların videolarını izleyip kendine göre seçmen daha uygun olacaktır.

Evet, bir zamanlar VIP fizik ile çalıştım fakat tam verim alamamıştım. Özcan hocanın artısı şu: Yaptığı derslerde simülasyonlar kullanarak akılda kalmasını arttırıyor. Bazen soruda o simülasyonları aklıma getirip soruyu çözüyorum. Bence bizim söylemlerimize kendini çok bağlama. Hocaların videolarını izleyip kendine göre seçmen daha uygun olacaktır.
Hocam bir de seviyemin ne olduğunu anlamak için branş denemeleri çözmem lazımmış. Nereden çözeceğim, eğer bir kitap almam gerekirse hangi kitabı önerirsiniz?

Hocam bir de seviyemin ne olduğunu anlamak için branş denemeleri çözmem lazımmış. Nereden çözeceğim, eğer bir kitap almam gerekirse hangi kitabı önerirsiniz?
Şu an için önerebilceğim 345 çözebilirsin fakat ÖSYM sorularına en yakın olan bilgi sarmalı da ileri ki günlerde kesinlikle çözmeni öneririm.

Şu an için önerebilceğim 345 çözebilirsin fakat ÖSYM sorularına en yakın olan bilgi sarmalı da ileri ki günlerde kesinlikle çözmeni öneririm.
Hocam ben mesela sosyal bilimler için Apotemi Sosyal Konu Özeti kitabını alacağım, sonrasında çoğrafya için soru çözmek ve branş denemesi yapmak istiyorum. 345 çoğrafya soru bankası alsam, içinde deneme oluyor mu?

Bu arada bu çoğrafya sadece örnek, matematik ve türkçe içinde temeli attıktan sonra 345 almayı düşünüyorum

Sosyal konusunda çok yardımcı olamayacağım kusura bakma hiç oturup çözmezdim anca denemeden denemeye, Türkçe için 345 idealdir bir de paragraf için paragrafın kara kutusu vardır. ÖSYM'nin tüm çıkmış sorularını barındırır dil bilgisi şeklinde de var kesinlikle bakmanı öneririm. Matematikte temel olarak ya acil matematiğin ilacı ya da karakök sıfır alabilirsin. Bunlar başlangıç ve sana hayliyle yardımcı olacak kitaplar. Önemli olan istikrarlı olman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı