Çözüldü TYT-AYT İçin Bilgisayardan Ders Programı Hazırlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba sayın Technopat üyeleri. Başlıkta görüldüğü gibi bir program hazırlamak istiyorum. Bir kaç defa elimle yazdığım programlara uymakta zorlandım ve program yazması çok zahmetli ve vaktimi alıyor. Elimde bir yazıcı var. Bu yazıcı ile bilgisayardan çıkardığım programı kullanabilirim. Ama program hazırlamak için hangi programı kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Acaba bana önerebileceğiniz, kolay kullanımlı, tablo oluşturma veya ders programı kurmaya yaran bir bilgisayar uygulaması var mıdır? Varsa hangileri? Cevaplarınızı bekliyorum.

Dipnot: 11. Sınıfım, sınava 2021'de gireceğim inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dünyanın en şekilli şukullu, ışıklı mışıklı ders programını da yapsan olay senin çalışmanda bitiyor. Program olarak, PowerPoint veya Excel kullanabilirsin.
Dünyanın en şekilli şukullu, ışıklı mışıklı ders programını da yapsan olay senin çalışmanda bitiyor. Program olarak, PowerPoint veya Excel kullanabilirsin.
Haklısınız, yine program bende bitecek. Ama normalde okullar açık olduğunda daha iyi gidiyordu benim için. Okuldan çıkar çıkmaz gecelere kadar kütüphanelerde kalıyordum. Gerçekten bu Corona virüsü bizi mahvetti. Neyse hayırlısı olsun. Önerdiğiniz uygulamalardan bir program hazırlamaya çalışacağım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı