Siyun

Picopat
Daha fazla  
Şu an elimde bıyıklı matematik 10 günde matematik temel atma, 58 günde geometri, 55 günde TYT kitabı 2025 hali ve 345 start var 10 günde kitabının 3. gününün testlerini bitiriyorum 4.güne geçeceğim 345 startta da 4.bölümdeyim şimdi bıyıklının GPT soru bankasını, 345 TYT veya Bilgi Sarmal, 3D veya orijinal almayı düşünüyorum. M

ikroorjinal veya matematiğin ilacı gibi kaynaklar ile başlamama gerek var mı? Yani TYT kampına başlayıp GPT ile ilerlemeyi planlıyorum. Problemlere gelince yine onun 10 günde problem temeli atma kitabının yanında mikroorjinal veya problemlerin ilacı ya da sadece orta seviye bir problem kaynağı düşünüyorum. Geometri içinde kitabının yanına ne alsam iyi olur mikroorjinal& geometrinin ilacı veya 345 bilgi, sarmal? AYT içinde onun 80 günlük kitabını alacağım. Ama hem AYT hem TYT matematik için bıyıklı ile temel orta seviyeye gelip Eyüp b ile ilerlemek ya da ikisini birlikte götürmek istiyorum Eyüp bnin TYT ve AYT kitabının vddsini almak mantıklı olur mu

? Bir de fasikül alınırsa fasikül nedir nasıl çözülür ne zaman çözülmeye başlanılır? Acilin fonksiyonlar, türev, integral, analitik geometri, logaritma, problemler, sayılar, polinom-parabol fasiküllerinden hangilerini almak mantıklı veya acil ilk kaynak için uygun mudur? Sözel çıkışlıyım eşit ağırlıka geçmeyi düşünüyorum ya da sözel puanı, eşit ağırlık puanı ile birlikte çok iyi bir sıralama yapmak istiyorum aynı zamanda da iyi bir sayısal sıralaması olsun diye çok çalışacağım.

Bazı konularda cidden sıfırım özellikle geometri, problemler, AYT matematik ve coğu TYT matematik konuları sizce nasıl yol izlemeliyim bir de geometriye ne zaman başlanılır? Geometri için gereken bilgiler nedir? Bütçem 5-6 bin TL civarında ama daha kaynak alacağım dersler de var, eksiğim çok. Pazartesi bunlardan veya tavsiye ettiklerinizi inceleyip alacağım, ona göre tavsiye verirseniz çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikroorjinal veya matematiğin ilacı gibi kaynaklar ile başlamama gerek var mı?

Tabii ki de gerek var, eğer mezun 25+ net yapan bir öğrenci değilseniz temelden almak gerek. Matematiğin ilacı yeterli olacaktır başka temel bir kaynak almanıza gerek yok sonrasında 345 falan çözer ilerlersiniz.

Bir de fasikül alınırsa fasikül nedir nasıl çözülür ne zaman çözülmeye başlanılır? Acilin fonksiyonlar, türev, integral, analitik geometri, logaritma, problemler, sayılar, polinom-parabol fasiküllerinden hangilerini almak mantıklı veya acil ilk kaynak için uygun mudur? Sözel çıkışlıyım eşit ağırlıka geçmeyi düşünüyorum ya da sözel puanı, eşit ağırlık puanı ile birlikte çok iyi bir sıralama yapmak istiyorum aynı zamanda da iyi bir sayısal sıralaması olsun diye çok çalışacağım.

Fasikül TYT için fonksiyonlarda çok önemli, ne zaman ki fonksiyonlara kadar gelirsiniz o zaman gidip bir tane fonksiyon fasikülü alırsınız diğer konulardan almanıza inanın gerek yok. AYT konuları için fasikül önemli tabii özellikle TİLT konuları için.

Bazı konularda cidden sıfırım özellikle geometri, problemler, AYT matematik ve coğu TYT matematik konuları sizce nasıl yol izlemeliyim bir de geometriye ne zaman başlanılır? Geometri için gereken bilgiler nedir? Bütçem 5-6 bin TL civarında ama daha kaynak alacağım dersler de var, eksiğim çok. Pazartesi bunlardan veya tavsiye ettiklerinizi inceleyip alacağım, ona göre tavsiye verirseniz çok güzel olur.

Geometri ve matematiği şimdi beraber yürütün. Problemlere geldikten sonra problemler için Bilgi Sarmal kitabını alın onunla ilerleyin. Ondan sonra da kümeler fonksiyonlar mantık falan geliyor.

AYT matematiğe ne zaman TYT konularınız biterse o zaman başlayın netlerinizin artmasını beklemeyin. Kasım, en geç aralıkta başlayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı