Eyvallah kankam şu siteyi daha iyi kullanmasını öğrenirsem olur hahaha şimdi biraz da şu Duolingo'da dil falan öğreneyim de sabah erken kalkacağım 6 gibi, dizilerden falan da uzaklaştık zaten güzel Türk dizisi yok galiba hiç eskilere bakıyorum bazen televizyonu uzun zamandır kurcalamıyorum bir tek o her evdeki müge anlı esra erol yemek programları yok mu onlara bende bağımlı oldum xdd biraz da anime/manga/novel kitaplar diziler falan takılıyorum bazıları yaşıma uygun değil belki ama güzel geliyor keyifli oluyor hele ki şu yazın romantik animeler yeni çıkanlar falan izlemek çok güzel bir de şu yeni futbol sezonu başlasa Osimhen'i de alsak da 2 fenerli abim az sıkıntıya düşse xd küçüklüğümden beri Galatasaray hayranıyım her takımı çok seviyorum ama Galatasaray ayrı bir başka benim için yine de abimler için yarı Fenerbahçe yarı Galatasaray forma keser yapıştırır giyerdim vallahi onlarda fenerin haline alışmış gibi kabulleniyorlar hemen hemen artık her şeyi şhsnshshshshshhagshsgsha
Vallahi reisim o saçma programları izleyeceğine yabancı dizi film falan izle, hem vaktin güzel geçer hem daha eğlenirsin. How I Met Your Mother izle, romantik komedi bir dizi ve mükemmel. Kafa yapımız aynı gibi, ben çok sevdim sende çok seversin
Osimhen gelirse naneyi yeriz, bende Beşiktaşlıyım bize de acı
İyi geceler bu arada saat geç oldu işin varsa yat ben sana engel olmayayım Allah rahatlık versin kendine iyi bak her şey için teşekkürler güzel sohbetti.
Estağfurullah kardeşim olur mu öyle şey, asıl ben sana çok teşekkür ederim bu hoş sohbet için. Her zaman böyle pozitif ol, Allah yardımcımız olsun. İyi geceler.