TYT - AYT için konu anlatımlı kitap önerisi

453476

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar. Bu yazın, 9 ve 10. sınıfı tamamen bitirmek ve iyi bir netlere ulaşmak istiyorum. Not alma şeklim, okuyup, anladığımı Notion'a not almak. Cidden çok işe yarıyor ve çok iyi anlıyorum. Bu sefer, kitaptan bakarak, Notion'a not alacağım. Neyse. TYT ve AYT için konu anlatımlı test kitabı önerir misiniz? Daha önce Tonguç almıştım ama Tonguç pek hoşuma gitmedi.

Bütçem maksimum 300 TL.

Benim Hocam Yayınları'nın her ders için video ders defterleri var. Tüm set sanırım 200 lira falandı öyle bir şey.

Benim Hocam Yayınları'nın her ders için video ders defterleri var. Tüm set sanırım 200 lira falandı öyle bir şey.
Hocam bunlar nasıldır?

Hocam bunlar nasıldır?

Onlari hiç kullanmadim yine alınabilir ama Video Ders Defterleri kadar detaylı anlatıldığını düşünmüyorum.

Hocam ben TYT ve AYT için 300 TL bütçe ayırmıştım. Hadi bir yerlerden araştırıp, ikisini de 400 TL'ye getirsem, sizce parasını hak eder mi?
Benim Hocam Yayınları'nın güzel olduğunu düşünüyorum. Tek tek almanız sizin için daha iyi olabilir. Atıyorum felsefe almazsınız onu kaynaksız çalışırsınız falan falan.

Konu anlatımlıdan ziyade soru bankası alman daha mantıklı olacaktır bence. Konu anlatımlarda 1 üniteden 5-6 test oluyor ve bu yetersiz haliyle. YouTube'dan video izleyip üstüne soru bankasından test çözmen daha iyi olacaktır. Eğer eşit ağırlık öğrencisiysen işler değişir. Ama TYT ve sayısal için böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı