TYT - AYT için konu anlatımlı kitap önerisi

Konu anlatımlıdan ziyade soru bankası alman daha mantıklı olacaktır bence. Konu anlatımlarda 1 üniteden 5-6 test oluyor ve bu yetersiz haliyle. YouTube'dan video izleyip üstüne soru bankasından test çözmen daha iyi olacaktır. Eğer eşit ağırlık öğrencisiysen işler değişir. Ama TYT ve sayısal için böyle.
Hocam videolardan bir türlü anlayamıyorum. O yüzden yazılı kaynak tercih ediyorum. Yazılı kaynaklardan çok iyi anlıyorum. En kötü internetten falan test çözerim.

Hocam videolardan bir türlü anlayamıyorum. O yüzden yazılı kaynak tercih ediyorum. Yazılı kaynaklardan çok iyi anlıyorum. En kötü internetten falan test çözerim.

O sana kalmış ama yanına soru bankası da alman şart EA mısın sayısal mı? Hadi onu geçtim TYT matematik başlı başına kıyamet zaten. İnternetteki testler de ne kadar kaliteli olabilir yani ama maalesef herkesin bütçesi belli.

O sana kalmış ama yanına soru bankası da alman şart EA mısın sayısal mı? Hadi onu geçtim TYT matematik başlı başına kıyamet zaten. İnternetteki testler de ne kadar kaliteli olabilir yani ama maalesef herkesin bütçesi belli.
Hocam yazılım okuduğum için mecburen sayısal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı