Dik üçgen dışında çok bi geometri bilgisi istemiyor Trigo çoğunlukta ama elbette vardır isteyen soruları da.Hocam 12 konu bir de fonksiyonu bitirdim ohh AYT başlayayım olsa keşke bence ilk olarak geometriye başlayın çünkü AYT matematikte en basitinden trigonometri konusunu geometri bilgisi olmadan yapamazsınız. Karekök Sıfırdan Geometri kitabı öneriyorum.
Öncelikle AYT mata fonksiyonu da hızlıca bitirip başlayı. Problemler ve AYT matematiği birlikte götürün. Bir de TYT fen kamplarının uzun olması bir bahane mi hocam? Kısası yok maalesef oturup uzun da olsa çalışmanız gerekli.Merhaba şu an TYT mat ilk 12 konu bitti fonksiyonlara baslayıp bitirdikten sonra yakında AYT mat başlamak istiyorum. Maalesef fen 0 yani kamplara baktım çok uzun yardımcı olur musunuz nasıl ilerleme yapmam lazım? Mezunum
Yani aslında genel olarak üçgen lakin şimdi AYT başlayıpta gördüğün sorulardaki bilgileri yarım yamalak öğrenmek yerine şimdiden geometriye başlasın bence.Dik üçgen dışında çok bi geometri bilgisi istemiyor Trigo çoğunlukta ama elbette vardır isteyen soruları da.
Bu uzay geometri beni kurtarmıştı.Hocam 12 konu bir de fonksiyonu bitirdim ohh AYT başlayayım olsa keşke bence ilk olarak geometriye başlayın çünkü AYT matematikte en basitinden trigonometri konusunu geometri bilgisi olmadan yapamazsınız. Karekök Sıfırdan Geometri kitabı öneriyorum.
Hocam başlaması sağlıklı olur fakat kasıma girdik sayılır ve arkadaş fende bile sıfır olduğunu söylüyor matematikte ise ancak 12 konu bitmiş. Yani TYT'nin yüzde 70'i duruyor o yüzden araya bir de geometri sıkıştırması mantıklı olmaz diye düşünüyorum.Yani aslında genel olarak üçgen lakin şimdi AYT başlayıpta gördüğün sorulardaki bilgileri yarım yamalak öğrenmek yerine şimdiden geometriye başlasın bence.
Kaç net yapıyorsun TYT'de?
Şimdi arkadaşın hedefinide bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama en azından 60-70k gibi bir hedefi varsa sayısalda biraz hayatından kısıp derse vermeli tabi bilmediğimden bir şey diyemem.Hocam başlaması sağlıklı olur fakat kasıma girdik sayılır ve arkadaş fende bile sıfır olduğunu söylüyor matematikte ise ancak 12 konu bitmiş. Yani TYT'nin yüzde 70'i duruyor o yüzden araya bir de geometri sıkıştırması mantıklı olmaz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.