Merhaba arkadaşlar TYT-AYT için önerdiğim kanaları derleyeceğim umarım beğenirsiniz.
Matematik:
MERT HOCA, REHBER MATEMATİK, SML HOCA, EYÜP B MATEMATİK, BIYIKLI MATEMATİK önerdiklerim bunlar ama çok ileri bi kanal isterseniz Tunç Kurt'a bakabilirsiniz.
EDEBİYAT:
DENİZ HOCA, RÜŞTÜ HOCA (bazı arkadaşlar neden TÜRKÇENİN MATEMATİĞİ kanalını önermediğimi sorabilir, geçen seneki k+k tekniği nedeninden çoğu öğrenci o konuyla ilgili soruyu yanlış yaptı o yüzden önermiyorum).
Biyoloji:
DR.BİYOLOJİ, BİOSEM, SELİN HOCA. Not: Okuduğum okulda geçen sene Selin hoca müdürdü, onu okulda tanımak gibi bir şans oldu çok iyi biri.
KİMYA:
Kimyada benim hocam kanalından GÖRKEM ŞAHİN der susarım. Ayriyeten bakmak isteyen arkadaşlar KİMYA ADASI'NA da bakabilir.
FİZİK:
Fizikte VİP FİZİK bakabilirsiniz.
Coğrafya:
COĞRAFYANIN KODLARI Yunus hocanın yaptığı kodlamaları sayesinde çoğu sıkıcı kavramı ezberlemeden kolay kodlamalarla aklınızda kalabiliyor ama ayriyeten başka kanal isteyenler için Benim Hocam BAYRAM MERAL'e bakabilirsiniz.
Felsefe:
FELSEFE ATÖLYESİ.
Tarih:
Tarihte ise MEHMET CELAL ÖZYILDIZ , Benim Hocam'dan SAADETİN AKYA ile RAMAZAN YETGİN'e bakabilirsiniz.
NOT:
Liste tamamen kendi görüşlerim ve beğendiğim hocalardan oluşmaktadır, nesnellik içermemektedir.