TYT-AYT için Youtube kanalı önerilerim

BirForumcuKişi

Hectopat
Yer
BODRUM
Merhaba arkadaşlar TYT-AYT için önerdiğim kanaları derleyeceğim umarım beğenirsiniz.

Matematik:
MERT HOCA, REHBER MATEMATİK, SML HOCA, EYÜP B MATEMATİK, BIYIKLI MATEMATİK önerdiklerim bunlar ama çok ileri bi kanal isterseniz Tunç Kurt'a bakabilirsiniz.
EDEBİYAT:
DENİZ HOCA, RÜŞTÜ HOCA (bazı arkadaşlar neden TÜRKÇENİN MATEMATİĞİ kanalını önermediğimi sorabilir, geçen seneki k+k tekniği nedeninden çoğu öğrenci o konuyla ilgili soruyu yanlış yaptı o yüzden önermiyorum).
Biyoloji:
DR.BİYOLOJİ, BİOSEM, SELİN HOCA. Not: Okuduğum okulda geçen sene Selin hoca müdürdü, onu okulda tanımak gibi bir şans oldu çok iyi biri.
KİMYA:
Kimyada benim hocam kanalından GÖRKEM ŞAHİN der susarım. Ayriyeten bakmak isteyen arkadaşlar KİMYA ADASI'NA da bakabilir.
FİZİK:
Fizikte VİP FİZİK bakabilirsiniz.
Coğrafya:
COĞRAFYANIN KODLARI Yunus hocanın yaptığı kodlamaları sayesinde çoğu sıkıcı kavramı ezberlemeden kolay kodlamalarla aklınızda kalabiliyor ama ayriyeten başka kanal isteyenler için Benim Hocam BAYRAM MERAL'e bakabilirsiniz.
Felsefe:
FELSEFE ATÖLYESİ.
Tarih:
Tarihte ise MEHMET CELAL ÖZYILDIZ , Benim Hocam'dan SAADETİN AKYA ile RAMAZAN YETGİN'e bakabilirsiniz.

NOT:
Liste tamamen kendi görüşlerim ve beğendiğim hocalardan oluşmaktadır, nesnellik içermemektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fikir faydalı ancak seviyeye göre ve de kısaca notlar ile beraber sınıflandırma yapsaydınız daha faydalı bir rehber olurdu hocam.

Dediğim gibi hocam bu liste nesnelik içermiyor şimdi bana kolay gelen kanal baskasına zor gelebilir o yüzden kişinin bakıp kendine uygun olana kanalı seçmesi daha doğru olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı