TYT/AYT ile bağlantılı Fizik 1 konusu var mı?

Berkant29

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, üniversite fizik 1 ile lise fiziğinin benzer konusu var mıdır? Matematikteki limit-türev-integral gibi ona göre notlarımdan alacağım. Ders başlıklarına baktım ama içeriğini bilmediğimden yanıltabilir diye sorayım dedim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölümüne göre Fizik 1 dersinin içeriği biraz değişebilir fakat genel olarak Fizik 1 TYT konularının Fizik 2 AYT konularının üstüne konulmuş hali.

Matematikte ise Matematik 1 limit ve türev, Matematik 2 integral ağırlıklı derslerdir.

Bölümüne göre Fizik 1 dersinin içeriği biraz değişebilir fakat genel olarak Fizik 1 TYT konularının Fizik 2 AYT konularının üstüne konulmuş hali.

Matematikte ise Matematik 1 limit ve türev, Matematik 2 integral ağırlıklı derslerdir.
Hocam şu konunun lisedeki ders notların işine yarayabilir diyeceğiniz bi konu var mıdır?

Hocam şu konunun lisedeki ders notların işine yarayabilir diyeceğiniz bir konu var mıdır?

Spesifik olarak bu işine yarar diyebileceğim bir konu yok çünkü genel olarak bütün konular iç içe anlatılıyor. Konuların isimlerini hatırlamıyorum ama vektörlerden başlayıp sürtünme, hız ve mekanikle ilgili diğer bir sürü konu derste işlenip sınavda soruluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı