Satıldı TYT - AYT kaynaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

escape2dead

Megapat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Elimde resimde de görüldüğü üzere çok sayıda TYT - AYT soru bankası bulunmakta. Kitapların %90'ı boş veya sıfırdır. Düşündüğünüz kitabı mesaj ile sorarsanız ayrıntılı bilgi verebilirim. Fiyat konusunda da ucuz bir fiyat verme düşüncesindeyim. Almayı düşünenler yazabilir. Boşa durmasın birilerinin işini görsünler. Dilerseniz en rahat yol olan sahibinden üzerinden alışveriş yapabiliriz. Karşılıklı güven oluşması açısından. Buradan mesaj ile ulaşamayanlar için mail adresimi de bırakayım: ahmetoztrk1453@gmail.com Discord kullanıcı adım: escape2dead Yer: Sakarya

Son düzenleme:
Hocam Aydın ve 3D'nin TYT Kimya'sı, Bİlgi Sarmalı'nın AYT Matematiği ve 3D'nin TYT Türkçe'si için ne kadar istersiniz acaba?

345 paragraf kaç TL acaba? Ve ne kadar çözülü? 3D tarih ne kadarı çözülü?

Hocam Aydın ve 3D'nin TYT Kimya'sı, Bİlgi Sarmalı'nın AYT Matematiği ve 3D'nin TYT Türkçe'si için ne kadar istersiniz acaba?
Hocam 3D tyt kimya, aydın tyt kimya ve bilgi sarmal ayt matematik sıfırlar yani hiç çözülmemiş. 3D tyt türkçe ise 8 sayfa çözülü silinebilir şekilde. Kitaplar için aklımdaki fiyat sırasıyla: 50TL , 60TL , 50 TL , 50 TL dir hocam.

345 paragraf kaç TL acaba? Ve ne kadar çözülü? 3D tarih ne kadarı çözülü?
Hocam 90 TL civarı düşünmekteyim. Kitap sıfır 2022 basım hiç açılmadı.

Hocam Bilgi Sarmalı matematik AYT ve 3D TYT Türkçe'sini almayı isterim. İletişie geçiyorum e-mail üzerinden.

Bende geçiyorum hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…