Satıldı TYT - AYT kaynaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Parayı yarın yatırabilirim, kargo olur mu? Ben Bursa'dayım.
Hocam isterseniz ikimiz içinde kolay bir yol olan sahibinden üzerinden alışveriş yapabiliriz. siz satın alırsınız açtığım ilanı bende sahibinden üzerinden sizin adresinize kargolamış olurum ürünleri.

Olur, bana uyar.
yalnız hocam sahibinden üzerindeki adresinizin doğru olup olmadığını bir kontrol edin size zahmet sonra yanlış yerlere gidebiliyor ürün mağdur olmayın. Birde bana mail üzerinden ya da discord üzerinden ulaşın isterseniz. Burayı çok meşgul etmeyelim.

Hocam isterseniz ikimiz içinde kolay bir yol olan sahibinden üzerinden alışveriş yapabiliriz. Siz satın alırsınız açtığım ilanı bende sahibinden üzerinden sizin adresinize kargolamış olurum ürünleri.

Hocam lafı geçmişken benim için olabilir mi? Kısa yoldan yapalım isterseniz çok komisyon almıyorsa.

Hocam lafı geçmişken benim için olabilir mi? Kısa yoldan yapalım isterseniz çok komisyon almıyorsa.
Aynen hocam evet neden aklıma gelmedi ki? Her iki taraf içinde en rahat yol. ürün ücretinin haricinde ortalama 30-35 lira ödüyorsunuz hem kargo ücretsiz geliyor size hem de ürünü beğenmezseniz 2 gün içinde iade hakkınız oluyor. Bu anlamda mantıklı. O zaman sizin için de ilan açıyorum hocam ayrıntıları mail ile paylaşırım size.

Aynen hocam evet neden aklıma gelmedi ki? Her iki taraf içinde en rahat yol. Ürün ücretinin haricinde ortalama 30-35 lira ödüyorsunuz hem kargo ücretsiz geliyor size hem de ürünü beğenmezseniz 2 gün içinde iade hakkınız oluyor. Bu anlamda mantıklı. O zaman sizin için de ilan açıyorum hocam ayrıntıları mail ile paylaşırım size.

Çok sağ olun hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı