TYT AYT matematik kitabı önerisi

Pc Matik

Hectopat
Daha fazla  
Açıkçası matematşk konusunda 0'ım sağlam bir temel atmak istiyorum. Hem video izleyerek hem de soru çözerek ilerlemeyi düşünüyorum. Buna yardımcı olacak başlangıç seviyesi bir kitap önerirseniz sevinirim.

Açıkçası matematşk konusunda 0'ım sağlam bir temel atmak istiyorum. Hem video izleyerek hem de soru çözerek ilerlemeyi düşünüyorum. Buna yardımcı olacak başlangıç seviyesi bir kitap önerirseniz sevinirim.

Bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampı bana yardımcı oldu ama konular hakkında yeterli soru olmadığını düşünüyorum ve yeterli tekrar yapamadığımı düşündüm biraz o yüzden aktif matematik alacağım seninde hocanın kampından sonra aktif matematik almanı tavsiye ederim soru çözüp işlem becerin gelişsin diyerekten

Eğer bu sene sınava girmeyeceksen ya da hızlıca yaparım diyorsan kesinlikle antrenmanlarla matematik kitabını çözebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı