Bende de aynı hocam ya ben mikro orijinal soru bankası aldım matematik için şu an daha başlardayım yine bir şey anlamıyorum ama siz düşünün sıkıntılı bir ders başlı başına zaten ve kalan sürede daha iyi netler çıkartırsınız AYT hedefiniz 15 net matematik 6 fizik 5 kimya 10 biyoloji mi bu arada benim şu an öyle ki gerçekçi olmak lazım kalan sürede maksimum bu yapılabilir TYT matematiği 1-2 haftada bitirmenizi öneririm hocam zaman daralıyor feni de matematik ile götürebilirseniz çok iyi olur AYT'ye kasım'ın 10'unda başlayın direk TYT denemelerinden sonra AYT için benim de alacağım Eyüp b AYT matematik kitabını öneririm fen için ise bir şey öneremiyorum maalesef Trendyol'da olan şu kaynağı öneririm TYT fen için.
Paraf Yayınları Paraf Z Takım TYT Garanti Konular Fen Bilimleri Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
AYT için ise bunu öneririm.
3D Yayınları Ayt 3d Fen Bilimleri Tamamı Video Çözümlü Simülasyon Denemeler Yeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu arada bahsettiğim AYT matematik kitabıda bu.
KR Akademi Yayınları Eyüp B. AYT Matematik Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bunlarla ilerlerseniz iyi bir net skalası yakalayabilirsiniz ama matematiği bayağı iyi anlamanız lazım sorulara geçince tıkanmamanız lazım kağıtla size siz kağıda bakmak zorunda kalmamanız lazım bu arada odak sorunu yaşıyorsanız supradyn öneririm konudan bağımsız.
Temel yoksa bu arada bıyıklı matematik 10 günde temel kampını öneririm.