TYT-AYT örnek sorular nasıl bulunur?

ygt3

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. 11. sınıfım. Meslek okuluna gidiyorum. Sayısal dersler yok ve ben de TYT AYT'ye çalışacağım fakat çok bütçem de yok. Dershaneye gidemem veya çok kitap kaynağı alamam. İnternet üzerinden belli başlı bazı yayınların soruları veya setup uygulamaları var mı bildiğiniz?

Veyahut bildiğiniz konu anlatımlı TYT için kitap önerisinde bulunubilir misiniz? Tüm dersler olsun, çok bütçem yok.

Merhaba, sosyal için Apotemi sosyal konu özetlerine bakabilirsin. Örnek sorularda MEB'in yayınladığı örnek sorular var onun dışında Twitter(yeni adıyla X) platformunda topluluklar oluyor YKS toplulukları oralarada sorabilirsin direk YKS tayfası var o topluluklarda.

Arkadaşlar selamünaleyküm. 11. sınıfım. Meslek okuluna gidiyorum. Sayısal dersler yok ve ben de TYT AYT'ye çalışacağım fakat çok bütçem de yok. Dershaneye gidemem veya çok kitap kaynağı alamam. İnternet üzerinden belli başlı bazı yayınların soruları veya setup uygulamaları var mı bildiğiniz?

Veyahut bildiğiniz konu anlatımlı TYT için kitap önerisinde bulunubilir misiniz? Tüm dersler olsun, çok bütçem yok.
AYT konu anlatımı için youtube kanallarından sana en katkı sağlayabilecek olan bir öğretmeni tercih edebilirsin. OGM Materyal biraz ihmal ediliyor ama çalışabileceğiniz iyi yerlerden birisidir.
OGM testlerini çözmeye başlamadan öncesinde tekrar amaçlı konu anlatımı izlemiş olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı