Başlangıç Notu: Çok uzun yazdım biliyorum.
Sizden bir isteğim var konunun tamamını okuduktan sonra öneri yapınız ki kitapları alırken içim rahat bir şekilde alayım.
12. Sınıfa geçtim. Sayısalcıyım. TYT ve AYT için kitap almak istiyorum. Hangi kitap nasıldır hiç bilmiyorum. O yüzden sizlere sormak istedim.
Önemli Soru: TYT-AYT çalışmaya yeni başlıyorum. Çalışırken önce TYT'yi bitirip (ders bazında) sonra AYT olarak mı çalışacağım? Yoksa beraber mi yürütmem lazım?
Alacağım kitapları tek seferde alıp sonrasında kitap almamayı düşünüyorum. Bu yüzden buna yönelik öneri istiyorum.
Kitapları bitirdikten sonra denemelere hazır olmak istiyorum. Çünkü kitaplar bittikten sonra sadece deneme alıp çözmeyi planlıyorum.
Çok fazla kitap almak istemiyorum.
Temelim sağlam. Konuları anlıyorum ve biliyorum. Dersi derste öğrenen biriyim. Evde tekrar, soru çözümü hiç yapmadım. Konuları bildiğim için
sadece hatırlamak için video izleyip soru çözeceğim.
Çok önemli mi önerilerinizi etkiler mi bilmiyorum ama 11. Sınıf ortalamam 97.
Seviye olarak orta seviye diyebilirim.
Önerilerinizi sıralama şeklinde yaparsanız sevinirim. Örneğin: x kitabı a seviyesinde olduğu için önce x kitabını alın sonra y kitabını (b seviyesi) çözün. (b, a'dan daha zor)
Matematik (TYT-AYT): Bilgi Sarmal, 345, 3D, Acil gibi yayınları duydum. Seviyelerini bilmiyorum. Çok kitap almak istemiyorum. Kaç tane almam yeterli olur? Ben 2 tane düşünüyorum ama yeter mi sizce? Önerilerinizi TYT ve AYT olarak ayırırsanız güzel olur.
Geometri (TYT-AYT): TYT-AYT ayrı kitap mı almalıyım yoksa tek kitap mı bilmiyorum. Tavsiyeniz ne olur ve hangi kitap/kitaplar olur?
Problem: Dershanenin önerisiyle Şenol Hoca Çıtır Çerez Problemler çözdüm. Çok basitti (Soruların neredeyse hepsini işlem yapmadan işaretleyip geçtim. O kadar kolaydı yani.). Problem için kitap almama gerek var mı? Varsa ne önerirsiniz?
Fizik (TYT-AYT): 1 TYT, 1 AYT alsam yeterli olur mu? Hangi kitap/kitapları önerirsiniz?
Kimya (TYT-AYT): 1 TYT, 1 AYT alsam yeterli olur mu? Hangi kitap/kitapları önerirsiniz?
Biyoloji (TYT-AYT): 1 TYT, 1 AYT alsam yeterli olur mu? Hangi kitap/kitapları önerirsiniz?
Hem TYT hem de AYT için Biyotik düşünüyorum. Farklı, daha iyi bir öneriniz varsa verebilirsiniz.
@Fikop @555108 @Darth Urfha @aabcc @Trend37 @himes
Hocalarım sizi önceki konumda da etiketlemiştim. Konuyu derlemek, yeni birkaç soru eklemek için açtım bu konuyu. Önceki konudan hareketle kendime bir alışveriş listesi hazırlayamadım. Çünkü kitaplar hakkında hiçbir bilgim olmadığından aklımda soru işaretleri kaldı. Hangisini alsam bilemedim. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Konuya tekrar bakarsanız sevinirim