TYT - AYT tarih ortak mıdır?

Hocam eline kalem alan yazar olmuş ben önemli yazar eserleri ve sınavda hep sorulan yazar eser kısmını not ederek ilerliyorum.

Ayrıca hocam soner ardıç tarih kampı bana 6 7 net getirse yeter tamamen yapma gibi bir isteğim yok.

Hocam bu arada ramazan hoca daha video çekmeyecek son onun keşke izleseydiniz benim daha bitmedi 7-8 video var aşırı memnunum.

Ayrıca hocam soner ardıç tarih kampı bana 6 7 net getirse yeter tamamen yapma gibi bir isteğim yok.

Hocam sos1 sadece senin zaten dediğin doğru.

Vallahi hocam hiç sorma ya adam sevgilisine şiir yazmış onun mahlasına falan bakıyoruz

Yazar eser onlarda çok sorun çıkmıyor hocam genelde aynı yazar eserleri soruyorlar ama ben şiir konusunda olmadı yapamıyorum soruya bakıyorum sadece.

Yazar eser onlarda çok sorun çıkmıyor hocam genelde aynı yazar eserleri soruyorlar ama ben şiir konusunda olmadı yapamıyorum soruya bakıyorum sadece.
Yazar eser nası yapıyorsun bende onu yapamıyorum kafama kazınmıyor arada kodlama ile

Yazar eser nasıl yapıyorsun bende onu yapamıyorum kafama kazınmıyor arada kodlama ile.

Hocam yazarların isimlerini unutmuyorum bazıların değişik isimleri var o kadar eser konusunda ise hocam tüm eserleri değil önemli ve sınavda çıkmış eserleri ezberliyorum.

Ezberden kastınız 10-15 kez okumak mı?

Hocam hayır sabah ve akşam okuyorum düzenli olarak ve aklımda tekrarlıyorum isimleri unutmuyorum hiçbir şekilde eserlerde ise duvarda eser ve yazarı yazan küçük kağıtlar var gün içinde onlara bakıyorum.

Ezberden kastınız 10-15 kez okumak mı?

Bazen ama hocam deliriyorum iyice adamı hayatımda görmemişim duymamışım onu ezberlemek canımı sıkıyor unutuyorum direk yazdığı eserlerde çok az önemli mi değil mi bilmiyorum.

Bende en çok sıkıntıyı yazar eserde çekiyorum zaten bir haftaya genel tekrar yapacağım bakalım inşallah istediğiniz üniversiteyi kazanırsınız sizde.

Bende en çok sıkıntıyı yazar eserde çekiyorum zaten bir haftaya genel tekrar yapacağım bakalım inşallah istediğiniz üniversiteyi kazanırsınız sizde.

Hocam yazar eserler hep aynı şeylerden çıkıyor sınavda bende şiir konusunda sıkıntı yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…