Katalonyayaslm
Centipat
He anladım sadece çağdaş Türk dünyası dahil değil peki ben bu kampta nereye kadar izleyeceğim kafam karıştı da.
Hemen bakıyorum bir dakika
He anladım sadece çağdaş Türk dünyası dahil değil peki ben bu kampta nereye kadar izleyeceğim kafam karıştı da.
Hayır çağdaşdan sonra değil direk çağdaşı izleme hocam gerek yok senin için.
Harita bilgin mi zayıf coğrafyada yoksa zorlama şansı yok harita çalış hocam zaten artık harita üzerine yoğunlaşıyorlar kanallar dağlar bil bende unuttum ama tekrar edeceğim.
Harita bilgim hocam ne çok iyi ne çok kötü.
Harita bilgim hocam ne çok iyi ne çok kötü.
Hocam son video izlemene gerek yok ancak bu adam çok üstün körü geçiyormuş gibime geldi bir video 35 dk mesela ramazan yetgin 4 saat örnek çağdaş Türk ve dünya tarihini bence eksik anlatmış normandiya muharebesi vs WW2 göremedim bilmiyorum 40dakikada bitiyorsa iyi bir ünite.
Eğer vaktim var diyorsan ramazan yetgin izle derim ama karar senin tabii 35 video var veya 34 muhtemelen ağır gelir ama 40dakikalık videolardan sonra karar senin tabii.
Evet hocam Atatürk dönemi dış politika isimli videoHocam ramazan yetgin çok detaya iniyor ve bazen biraz boş yapıyormuş gibime geliyor bu kanalı hem arkadaşlarım hem tanıdıklarım önerdi. Son video olarak 35 videoyu mu kastettiniz?
Hocam son video izlemene gerek yok ancak bu adam çok üstün körü geçiyormuş gibime geldi bir video 35 dk mesela ramazan yetgin 4 saat örnek çağdaş Türk ve dünya tarihini bence eksik anlatmış normandiya muharebesi vs WW2 göremedim bilmiyorum 40dakikada bitiyorsa iyi bir ünite.
Eğer vaktim var diyorsan ramazan yetgin izle derim ama karar senin tabii 35 video var veya 34 muhtemelen ağır gelir ama 40dakikalık videolardan sonra karar senin tabii.
Tarihte bende karşıyım mesela kısa videoya çünkü her şey birbiri ile bağlantılı.
Ama sınavada çok vakit yok zaten eşit ağırlıksın oradan bitirmeye bak hocam ramazan yetgine 1.5 ay oldu başlayalı ben hala bitmedi.
Hocam ramazan yetgin çok detaya iniyor ve bazen biraz boş yapıyormuş gibime geliyor bu kanalı hem arkadaşlarım hem tanıdıklarım önerdi. Son video olarak 35 videoyu mu kastettiniz?
Hocam ayrıca boş yapmak denmez yani boştan kastınız nedir ramazan yetgin sırf sınav için değil tarih bilinci kazan diye anlatıyor.
Hocam AYT edebiyat kadir gümüş nasıldır peki ben çok memnum kaldım beni 6 netten 13 14 nete çıkardı daha kamp bitmedi ortalardayım.
Hocam boştan kastım normal dinlemek çok güzel tarihe bayılan bir insanım ama şu an sınav için çalıştığım için boş geliyor bana.
Kadir gümüşte detaylı ben ne yaptım cumhuriyete kadar kadir gümüşle gittim cumhuriyeti emek hoca ile bitirdim çünkü çok yazar var cumhuriyette önemlilerin üstüne dur hepsine bakma aşırı fazla çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.