Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 4 Nisan 2025 #31 pilotds dedi: Hocam yazar eserler hep aynı şeylerden çıkıyor sınavda bende şiir konusunda sıkıntı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Şiir yazarak kendin çalış.
pilotds dedi: Hocam yazar eserler hep aynı şeylerden çıkıyor sınavda bende şiir konusunda sıkıntı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Şiir yazarak kendin çalış.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #32 Katalonyayaslm dedi: Şiir yazarak kendin çalış. Genişletmek için tıkla... Bu şiir aaaa işte gazel falan ben anlamıyorum onları hiç şiire bakıyorum normal geliyor bana hepsi.
Katalonyayaslm dedi: Şiir yazarak kendin çalış. Genişletmek için tıkla... Bu şiir aaaa işte gazel falan ben anlamıyorum onları hiç şiire bakıyorum normal geliyor bana hepsi.
Raven_141 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #33 Edebiyat için Kadir Gümüş mü yoksa Emek Taştan ı mı önerirsiziniz.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #34 Raven_141 dedi: Edebiyat için kadir gümüş mü yoksa emek taştan ı mı önerirsiziniz. Genişletmek için tıkla... Kadir gümüş hocam bence daha iyi.
Raven_141 dedi: Edebiyat için kadir gümüş mü yoksa emek taştan ı mı önerirsiziniz. Genişletmek için tıkla... Kadir gümüş hocam bence daha iyi.