TYT bu yaz biter mi?

628029

Decapat
11'e geçtim TYT bu yaz biter mi çalışmak için hangi kaynakları almalıyım bu sene dershaneye gitmeyi düşünmüyorum 12 de gideceğim.

Eşit ağırlığım.

Tek sıkıntımın matematik ve kimya onun dışında tüm derslerim çok iyi.

TYT aslında hiçbir zaman bitmez. Konularını bitirdikten sonra sadece denemeyle tekrar edeceksiniz ve mümkün. Yaz tatilinde TYT konuları bitebilir. Ağırlığınız Türkçe ve Matematik olsun.

Konu olarak rahatlıkla biter. Bilgileriniz tazeyken ilerlemek daha rahat olacaktır. Yil içerisinde (sinavlarinizi etkilemeyecek şekilde) paragraf veya TYT denemesi çözebilirsiniz. Böylelikle şimdiden çoğu şey oturur.

TYT aslında hiçbir zaman bitmez. Konularını bitirdikten sonra sadece denemeyle tekrar edeceksiniz ve mümkün. Yaz tatilinde TYT konuları bitebilir. Ağırlığınız Türkçe ve matematik olsun.

Türkçem mükemmel tek sıkıntım matematik kimya onlar üzerinde yoğunlaşıcam kaynak veya deneme öneriniz var mı?

Konu olarak rahatlıkla biter. Bilgileriniz tazeyken ilerlemek daha rahat olacaktır. Yil içerisinde (sinavlarinizi etkilemeyecek şekilde) paragraf veya TYT denemesi çözebilirsiniz. Böylelikle şimdiden çoğu şey oturur.

Önerebileceğiniz kaynak veya deneme var mıdır?

Kolay-orta seviye.

Önerebileceğiniz kaynak veya deneme var mıdır?

Kolay-orta seviye.

Hocam şu an ne durumda bilmiyorum fakat benim sınava girdiğim yıl yani 2 yıl once 345, Bilgi Sarmal, hiz ve renk yayınlarının denemeleri orta seviyeden başlıyordu. Aktif ve ens daha çok kolay-orta seviyesindeydi. Şu anda da çok değişeceğini zannetmiyorum fakat yine de araştırmak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı