merhaba dostlarım, ben kendime 2-3 ay önce TYT çalışma programı oluşturmuştum, sizin eleştirilerinize sunmak istiyorum.
Eki Görüntüle 2590727
sizce iyi mi yoksa geliştirilebilir mi?
12. sınıf olduğum için ve eve anca saat 16.30'da geldiğim için en fazla 3 ders koydum. 1. ders yani paragraf'ı okulda hallediyorum, diğer ikisi ise evde hallediyorum. Hangi süreden bahsetmiştiniz hocam?Süreleri arttırın derim hocam imkanınız varsa.
Hocam, belki klasik bir cevap olacak ama süre bazlı değil, konu bazlı çalışın.Merhaba dostlarım, ben kendime 2-3 ay önce TYT çalışma programı oluşturmuştum, sizin eleştirilerinize sunmak istiyorum.
Eki Görüntüle 2590727
Sizce iyi mi yoksa geliştirilebilir mi?
Hocam sürelere önem vermiyorum artık, dediğiniz gibi konu odaklı çalışıyorum. ama benim merak ettiğim; 2 Ay'a Fen-Sosyal dersleri yetişir mi onu bilmiyorum. Sizce bu program ile yetişir mi?Hocam, belki klasik bir cevap olacak ama süre bazlı değil, konu bazlı çalışın.
Mesela:
Pazartesi:
Salı:
- Matematik: Temel kavramlar (konu anlatımı + soru çözümü)
- Kimya: Atom ve periyodik sistem (konu anlatımı + soru çözümü)
- Türkçe: Paragraf – 30 soru
Bu sadece örnek tabii; konuları ve günleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Emin olun, konu bazlı çalışmak, süre bazlı çalışmaktan çok daha verimli olur.
- Fizik: Madde ve özellikleri (konu anlatımı + soru çözümü)
- Türkçe: Paragraf – 30 soru + Dil bilgisi – 1 konu
Bende benzer şekilde çalışıyorum. Paragrafı okulda halledip evde konu ağırlıklı ilerliyorum ancak planınızda hafta içi yerine hafta sonu süreler ve konular attırılırsa daha iyi olur.12. sınıf olduğum için ve eve anca saat 16.30'da geldiğim için en fazla 3 ders koydum. 1. ders yani paragraf'ı okulda hallediyorum, diğer ikisi ise evde hallediyorum. Hangi süreden bahsetmiştiniz hocam?
Bende benzer şekilde çalışıyorum. Paragrafı okulda halledip evde konu ağırlıklı ilerliyorum ancak planınızda hafta içi yerine hafta sonu süreler ve konular attırılırsa daha iyi olur.
Hocam, belki klasik bir cevap olacak ama süre bazlı değil, konu bazlı çalışın.
Mesela:
Pazartesi:
Salı:
- Matematik: Temel kavramlar (konu anlatımı + soru çözümü)
- Kimya: Atom ve periyodik sistem (konu anlatımı + soru çözümü)
- Türkçe: Paragraf – 30 soru
Bu sadece örnek tabii; konuları ve günleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Emin olun, konu bazlı çalışmak, süre bazlı çalışmaktan çok daha verimli olur.
- Fizik: Madde ve özellikleri (konu anlatımı + soru çözümü)
- Türkçe: Paragraf – 30 soru + Dil bilgisi – 1 konu
Evet hocam.Yani hafta sonuna biraz daha ders mi ekleyeyim hocam?
Evet hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.