Hocam selamlar, bundan önce bir konuda daha karşılaşmıştık belki hatırlarsınız
Sizi sürekli ders çalışmaya başlama ve nasıl program yapılır tarzı konularda gördüğüm için bir cevap vermek istedim. Aslında bu sorunun cevabını size daha önce söylemiştim hatta birçok arkadaş daha sizinle konuşmuştu ama maalesef sizin sorununuz program değil, ertelemek
Emin olun açtığınız ilk konudan itibaren çalışsaydınız şu an hedefiniz ilk baştaki hedefinizden daha yüksek bir yer olurdu, hedefiniz yüksek değildi diye hatırlıyorum.
Geldik kasım ayına, öğrencilerin kırılma ayı. Ben de bu 1 haftadır kitap açamıyorum, çoğu öğrencide öyle. Bundan öncesine kadar her öğrenciye rahat yetişir diyorduk ama artık zaman işliyor, sizin de bir noktadan başlamanız gerek.
Okuldaki rehber öğretmenlerinin verdiği cumhuriyet döneminden kalma kopyala yapıştır program tarzı bir program yazmaya gerek yok, öğrenci programını kendi hazırlamalı. Çalışacağınız günden önceki akşam alacaksınız elinize kalemi kağıdı, 5-6 satır olacak şekilde ertesi gün ne çalışacağınızı yazacaksınız ve ertesi gün o plana uyacaksınız.
Sürekli konularınıza denk geldiğim için yazayım dedim umarım faydalı olur, lütfen erteleme alışkanlığınızı bırakın. Kasım ayındayız, pes etmek için erken bir zaman ama başlamak için geç bir zaman değil. Hayırlı geceler.