Şöyle attım:Aga matematiğin güler yüzü için tyt ile ilgili video bulamadım atabilirmisin rica etsem
Ben de anlamadım bir türlü bu taktiği, sınavda çıkınca iyi ki bildiklerimden yaptım da doğru çıktı.Bunun k+k denen bir taktiği vardı. Kelimelerin ayrı mı yazılıyor birleşik mi olduğunu anlamak için. YKS'de bu sene bir soruyu yanlış yaptırdı.
Şöyle attım:
Bu arada ben TYT'sini izlemedim de AYT'sini izledim, bende çok fark yarattı. Yani 10 civarı netten 25'lere yükseldim son 2 ayda onun sayesinde.
Ben de anlamadım bir türlü bu taktiği, sınavda çıkınca iyi ki bildiklerimden yaptım da doğru çıktı.
Gerçeği söylemek gerekirse ben de tam bir program yapmadım. Sabah 8-9 civarı kalkıp öğlene kadar çalışıyorum, sonraki saatlerde ne zaman boş vaktim olursa. Günde 3-5 saat arası tutturmaya çalışıyorum genelde. Son ay için konuşuyorum bu arada.Aga peki çalışma programını neye göre ayarladın ben dün bayağı uğraştım adamakıllı bir program yapamadım.
Gerçeği söylemek gerekirse ben de tam bir program yapmadım. Sabah 8-9 civarı kalkıp öğlene kadar çalışıyorum, sonraki saatlerde ne zaman boş vaktim olursa. Günde 3-5 saat arası tutturmaya çalışıyorum genelde. Son ay için konuşuyorum bu arada.
Biyoloji: Selin hoca bence daha iyi.
- Biyoloji: Dr biyoloji.
- Kimya: Semih balmuk.
- Matematik: Mert hoca.
- Fizik: Fizikle barış.
- Türkçe: Deniz hoca.
Deneyebilirsin. Bu Med Koç'un başındaki Mert Yiğit'i 2 senedir takip ediyorum, koçluk anlamında faydalı olur.Med koçun ücretsiz TYT kampını bulabildim internette rica etsem bir bakabilir misin nasıl sence?
MED KOCLUK TYT BİTİRME KAMPI (Bizimle başla ve başar.)
medkocluk kampı konu analiz takibim MEDKOCLUK KONU ANALİZ TAKİP ÇİZELGEM(BAŞLA VE BAŞAR) 1. Hafta ,2. Hafta ,3. Hafta ,4. Hafta Türkçe Konuları,Türkçe Konuları,Türkçe Konuları,Türkçe Konuları Ses Bilgisi,Zamirler,Ek Eylem,Cümlenin Ögeleri İsimler,Edat Bağlaç Ünlem,Fiil...medkocluk.com
Bence uygun, hele Bilgi Sarmal başlamak için iyidir.Aga internette biraz araştırdım başlangıç seviyesi için birkaç kitap buldum sence bunlar giriş seviyesi için uygun mudur?
Bilgi Sarmal Yayınları TYT Problemler Soru Bankası - Bkmkitap
Bilgi Sarmal Yayınları TYT Problemler Soru Bankası en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. Bilgi Sarmal Yayınları TYT Problemler Soru Bankası avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak için tıklayın!www.bkmkitap.com Aktif Öğrenme TYT Aktif Matematik 0 dan Başlayanlara Aktif Öğrenme Yayınları TYT Matematik Soru, 2023 TYT AYT Kitap Önerileri Aktif Öğrenme Yayınlar
Aktif Öğrenme TYT Aktif Matematik 0 dan Başlayanlara Aktif Öğrenme Yayınları TYT Matematik Soru, 2023 TYT AYT Kitap Önerileri Aktif Öğrenme Yayınları Aktif Matematik 0 dan Başlayanlara* Matematiği sevdiren* Matematiği kolaylaştıran* Aktif öğrenme modeli * Çözümlü kavrama soruları* Video çözümlü...www.isemkitap.com
Acil Yayınları YKS TYT Matematiğin İlacı 12 Deneme - Bkmkitap
Acil Yayınları YKS TYT Matematiğin İlacı 12 Deneme en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. Acil Yayınları YKS TYT Matematiğin İlacı 12 Deneme avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak için tıklayın!www.bkmkitap.com
Bilgi Sarmal Yayınları TYT AYT Paragraf Soru Bankası - Bkmkitap
Bilgi Sarmal Yayınları TYT AYT Paragraf Soru Bankası en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. Bilgi Sarmal Yayınları TYT AYT Paragraf Soru Bankası avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak için tıklayın!www.bkmkitap.com
@Connor The Android
@319565
0'dan başlangıç için çap ve okyanusun kolay kitapları daha iyi diyorlar. Fakat az çok temel varsa bilgi sarmal iyidir. 345 TYT Mat bende kullanıyorum güzel kitap.Bence uygun, hele Bilgi Sarmal başlamak için iyidir.
Matematik için 3D'nin TYT matemadik video destekli Defteri'ni aldım. Eyüp b ile ilerleyip bu sefer matematiği adamakıllı bitirmeyi umuyorum. Sana da önerim bu olur matematik adına.