TYT çalışmak için YouTube kanal önerisi

Aga matematiğin güler yüzü için tyt ile ilgili video bulamadım atabilirmisin rica etsem
Şöyle attım:

Bu arada ben TYT'sini izlemedim de AYT'sini izledim, bende çok fark yarattı. Yani 10 civarı netten 25'lere yükseldim son 2 ayda onun sayesinde.

Bunun k+k denen bir taktiği vardı. Kelimelerin ayrı mı yazılıyor birleşik mi olduğunu anlamak için. YKS'de bu sene bir soruyu yanlış yaptırdı.
Ben de anlamadım bir türlü bu taktiği, sınavda çıkınca iyi ki bildiklerimden yaptım da doğru çıktı.

Şöyle attım:

Bu arada ben TYT'sini izlemedim de AYT'sini izledim, bende çok fark yarattı. Yani 10 civarı netten 25'lere yükseldim son 2 ayda onun sayesinde.

Ben de anlamadım bir türlü bu taktiği, sınavda çıkınca iyi ki bildiklerimden yaptım da doğru çıktı.

Aga peki çalışma programını neye göre ayarladın ben dün bayağı uğraştım adamakıllı bir program yapamadım.

Aga peki çalışma programını neye göre ayarladın ben dün bayağı uğraştım adamakıllı bir program yapamadım.
Gerçeği söylemek gerekirse ben de tam bir program yapmadım. Sabah 8-9 civarı kalkıp öğlene kadar çalışıyorum, sonraki saatlerde ne zaman boş vaktim olursa. Günde 3-5 saat arası tutturmaya çalışıyorum genelde. Son ay için konuşuyorum bu arada.

Gerçeği söylemek gerekirse ben de tam bir program yapmadım. Sabah 8-9 civarı kalkıp öğlene kadar çalışıyorum, sonraki saatlerde ne zaman boş vaktim olursa. Günde 3-5 saat arası tutturmaya çalışıyorum genelde. Son ay için konuşuyorum bu arada.

Med koçun ücretsiz TYT kampını bulabildim internette rica etsem bir bakabilir misin nasıl sence?

Med koçun ücretsiz TYT kampını bulabildim internette rica etsem bir bakabilir misin nasıl sence?
Deneyebilirsin. Bu Med Koç'un başındaki Mert Yiğit'i 2 senedir takip ediyorum, koçluk anlamında faydalı olur.

Aga internette biraz araştırdım başlangıç seviyesi için birkaç kitap buldum sence bunlar giriş seviyesi için uygun mudur?

@Connor The Android

@319565

Son düzenleme:
Aga internette biraz araştırdım başlangıç seviyesi için birkaç kitap buldum sence bunlar giriş seviyesi için uygun mudur?

@Connor The Android

@319565
Bence uygun, hele Bilgi Sarmal başlamak için iyidir.

Matematik için 3D'nin TYT matemadik video destekli Defteri'ni aldım. Eyüp b ile ilerleyip bu sefer matematiği adamakıllı bitirmeyi umuyorum. Sana da önerim bu olur matematik adına.

3D yayınalrı biraz zordur soruları kalitelidir ancak hakkını vererek bitirirsen gerçekten fullemeye yaklaşırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı