TYT Çalışmak İçin YouTube Kanalı ve Kaynak Önerisi

Hocam aslında belli başlı kanallar var YouTube da. Ben bu kanal konusuna çok sıcak bakmıyorum. Çünkü her insan başka birinden anlayabilir. Azıcık zaman ayırıp o kanallara bakıp doğru olanı seçebilirsiniz.

Hocam öneri istedim işte. Bu yüzden temelimi belirttim ve deneyimlediğim kanallar hakkında yorum yaptım. Sizlere fikir vemesi için. Önerilen kanalı da deneyimleyip devam etme veya yenisine geçme kararı vereceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Celal hocamın TYT Kampını buldum. @Changing Star bakabilirsin.

Hocam öneri istedim işte. Bu yüzden temelimi belirttim ve deneyimlediğim kanallar hakkında yorum yaptım. Sizlere fikir vemesi için. Önerilen kanalı da deneyimleyip devam etme veya yenisine geçme kararı vereceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sadece Soru çözümüymüş :(

Sadece Soru çözümüymüş :(

Videoyu izledim. Konu anlatımı soru çözümü kampı bitince olacakmış çok saçma geldi.

Son düzenleme:
Konu da anlatacak ama dinlemem,

Ne zaman biliyor musunuz? Ben de isemi seviyordum ama fark olacağını sanmam hoca aynı sonuçta.

Şu oynatma listesini başka birisi düzenlemiş. Buradan mı devam etsem? Sadece tyt var sanırım.

Ne zaman biliyor musunuz? Ben de isemi seviyordum ama fark olacağını sanmam hoca aynı sonuçta.
Soru kampı bittikten sonra 😃

Hoca aynı ama o yıl anlatış tarzıyla şimdiki aynı gelmiyor, o zaman daha doğal geliyordu bana.
Şu oynatma listesini başka birisi düzenlemiş. Buradan mı devam etsem? Sadece tyt var sanırım.
Tamam işte adam tyt konularını seçip koymuş, benim yap dediğim şey de buydu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı