TYT ve AYT için YouTube kanalı ve kaynak önerisi

• Konuyu başlatan 28371
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.025

28371

Centipat
Herkese merhabalar. TYT öncelikli olmak üzere TYT ve AYT sınavlarına çalışmak için kaynaklara ihtiyacım var.

Sayısalcıyım. Genelde video izleyerek ya da metin okuyarak (çok başvurmadığım bir yöntem olsa da) konuları anlamaya çalışırım ve benim için faydalı olduklarını düşünüyorum her iki yöntemin de. Bu yüzden TYT ve AYT için sizlerden izleyebileceğim YouTube kanallarının ve kullanabileceğim kaynak kitap, döküman vb. için tavsiyeler almak istiyorum.

"Bak şu kanal güzel anlatıyor", "Şu kitabı kullanabilirsin" ya da "Şu öğrenme tekniklerine de bakabilirsin" gibi önerilerinize ve tecrübelerinizi dinlemek isterim.

Peki soru bankası ya da konu anlatımlı kitap vb. olarak önerileriniz var mıdır? Temeli sağlamlaştırmak ya da konuları daha iyi kavramak açısından yararlı bulduğunuz?

Benim Hocam kanalına bakabilirsin, her dersi anlatan hoca bulunuyor ve istersen de ders notlarıyla beraber götürebilirsin. Faydası olacaktır, ders notlarıyla beraber çalışırsan okul havası vereceğini düşünüyorum. Dershane, özel kurum vb. gibi yerlere de yazılmazsın. Sadece denemesi için gidersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı