TYT de 500k sıralama yapmak mümkün mü?

UmursamayanAdam

Hectopat
İstediğim bölüm 550k ile alıyor. Paragrafdan her gün 40 soru çözüyorum denemelerde genel de 33/40 doğru yapıyorum. Kalan 5-7 soru falan da Türkçe oluyor, onları bilerek çözmüyordum. Sosyal bilimleri mantık ile çözüyordum, onların da günlük sorularını çözüyorum ama asla tarihi anlamıyorum. Hocalar henüz kimya-fizik-biyoloji çalıştırtmıyor, çok erken diyorlar. Benim tek sıkıntım matematik; dönem başından beri matematik çalışmıyorum, zaten yapamıyorum diye ama en azından bir 10 net yapmam gerekiyor. YKS'ye kalmış 6 ay, ben bu 6 ayda toplam netimi 60; matematik netimi de 10 yapabilir miyim? Bu mümkün mü? Yoksa bu saatten sonra uğraşmaya değmez mi? (İlk hedef aslında 180-190k idi ama kendimi kandırmayayım, onu yapamam.)

Zaten temel matematik yapabiliyorsanız rahatlıkla 10 net yapabilirsiniz. 6 Ayda düzenli olarak günde 3 saat çalışma ile 200k civarlarına gelebilirsiniz.

Matematik temel işi öyle 2 3 çalışayım olsun konusu değil asla ama senin önünde koskoca 6 ay var bu sürede eksiklerini kusursuz tespit edip %100 verim alacağın bir çalışma planlarsan netin 40 bile olur kardeşim

Matematik temel işi öyle 2 3 çalışayım olsun konusu değil asla ama senin önünde koskoca 6 ay var bu sürede eksiklerini kusursuz tespit edip %100 verim alacağın bir çalışma planlarsan netin 40 bile olur kardeşim.

40 biraz abartı olmadı mı tabi işin şakası bir yana benim de 15-20 arası yapmam gerek matematikten ama kalan sürede nasıl yetiştirebilirim bilmiyorum keza fen de zayıf Türkçe ve sosyal fena değil.

İstediğim bölüm 550k ile alıyor. Paragrafdan her gün 40 soru çözüyorum denemelerde genel de 33/40 doğru yapıyorum. Kalan 5-7 soru falan da Türkçe oluyor, onları bilerek çözmüyordum. Sosyal bilimleri mantık ile çözüyordum, onların da günlük sorularını çözüyorum ama asla tarihi anlamıyorum. Hocalar henüz kimya-fizik-biyoloji çalıştırtmıyor, çok erken diyorlar. Benim tek sıkıntım matematik; dönem başından beri matematik çalışmıyorum, zaten yapamıyorum diye ama en azından bir 10 net yapmam gerekiyor. YKS'ye kalmış 6 ay, ben bu 6 ayda toplam netimi 60; matematik netimi de 10 yapabilir miyim? Bu mümkün mü? Yoksa bu saatten sonra uğraşmaya değmez mi? (İlk hedef aslında 180-190k idi ama kendimi kandırmayayım, onu yapamam.)
hocam şunu farkettim, netler 60-65 sınırına kadar en çabuk hangi bölümü çözebiliyorsan onu çöz mantığına dayalı. daha sonrasında yanlış doğru oranına göre strateji belirlemen lazım. bu sene 70 net yaptım tyt için ek çaba harcamadan sanırsam 200k gibi birşey oluyordu sıralama. ayt den 55 net yaptım. fen kısmım harika. tyt fen ve ayt fiziği full yapmıştım. feni çok kısa sürede çözdüm 15dk falandı şuan ki aklım olsa ilk onu çözerim sonra hızlı çözdüğüm yerlere göre yapmaya devam ederdim. sende dene bunu. netlerim ivmeli artacak. ama biryerden sonra kitleneceksin. çalışa çalışa açılacaksın. bu sayede benim gibi potansiyelin altında kalmauacaksın. her zaman yapabildiğin üst sınırda kalacaksın. tabi denemen lazım bunlar benim görüşüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı