TYT deneme önerisi

DevoJix

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 11. sınıftan 12. sınıfa geçiyorum. 1 Temmuz'da TYT çalışmaya başlayacağım ancak TYT çalışmaya başlamadan önce genel deneme çözmek istiyorum ama elimde deneme bulunmamakta. Bu yüzden deneme seti bakıyorum. Önerebileceğiniz bir deneme seti var mıdır? TYT'de sıfırım denilebilir ancak çalışmaya başlamadan önceki halimi görmek amacıyla çözmek istiyorum.

Arkadaşlar merhaba, 11. sınıftan 12. sınıfa geçiyorum. 1 Temmuz'da TYT çalışmaya başlayacağım ancak TYT çalışmaya başlamadan önce genel deneme çözmek istiyorum ama elimde deneme bulunmamakta. Bu yüzden deneme seti bakıyorum. Önerebileceğiniz bir deneme seti var mıdır? TYT'de sıfırım denilebilir ancak çalışmaya başlamadan önceki halimi görmek amacıyla çözmek istiyorum.
345 in 5 li genel tyt denemeleri var hocam içinde 1 kolay 3 orta 1 zor seviye deneme vardı diye hatırlıyorum onu çözebilirsiniz.

Teşekkür ederim bakacağım aklıma takılan tek soru TYT de 0ken deneme çözmek mantıklı mı diye sorgulamaya başladım kendimi.
Matematik ilk 12 konu yoksa, fende en azından ilk 3 konular yoksa bence mantıklı değil.

Matematik ilk 12 konudan zaten 12 soru garanti geliyor. Fende de sıfırsanız 20'de 0 net çekersiniz.

Matematik yoksa, fen yoksa, sosyal yoksa sadece paragraf varsa gidip türkçe denemesi almak daha mantıklı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı