TYT Eyüp B. Vdd çözülmeli mi?

Gokhan Bird

Hectopat
Merhaba dostlar,

Ben sadece TYT’ye gireceğim. Hedefim 70-80 net civarı. Şu anki ortalama netlerim:
  • Türkçe: 30
  • Sosyal: 10-15
  • Matematik: 10-20
  • Fen: 1-3
Bu netlere Bıyıklının kampını yarım yamalak izleyerek ulaştım. Sizce kalan sürede 3D TYT VDD ve soru bankası alıp düzenli bir şekilde çözsem, günde 5-6 saat çalışmayla yetişir mi?

Eğer bu iki kaynağa da başlasam ek olarak başka ne önerebilirsiniz? (Bir yandan da problemleri şuradan çalış vs.)

Not: Geometrim sıfır, ona bakmayı düşünmüyorum.

Yetişir hocam, istikrarlı ve verimli çalışırsanız sınava kadar hedeflediğinizden fazla netlere ulaşmanız mümkün.
Ben orijinali kesinlikle öneririm. Kazanımlardan sonra mavi testler var yani ÖSYM tarzı testler. Ondan sonra da pembe testler var yani zor sorular. Seviyenizi yükseltmenize çok yardımcı olur.
TYT feni de ihmal etmeyin çünkü hem kısa hem de net getiren bir sürü konu var. Onları hallederseniz netlerinizi epey arttırırsınız.

@Jakes @Eriksen
Peki hocam, sizce nasıl ilerlemeliyim? Günün büyük kısmını matematiğe ayıracağım.

Benim düşündüğüm yöntem şu şekilde:
Konuyu Eyüp B.'den dinlerken, videoyu izlerken önce kendim soruları çözmeye çalışmak, ardından videoyu izlemeye devam etmek ve sonrasında o konunun ilgili testlerini 3D soru bankasından çözmek.

Sizce bu yöntem doğru mu, yoksa farklı bir öneriniz var mı?

@Jakes @Eriksen
Peki hocam, sizce nasıl ilerlemeliyim? Günün büyük kısmını matematiğe ayıracağım.

Konuyu Eyüp b.'den dinlerken, videoyu izlerken önce kendim soruları çözmeye çalışmak, ardından videoyu izlemeye devam etmek ve sonrasında o konunun ilgili testlerini 3D soru bankasından çözmek.

Denemediğim için bilmiyorum ancak "TYT matematik nasıl halledilir?" gibi bir aratma yaparsan yardımcı olacak epey video var. Burada sana işe yarayıp yaramayacağı hakkında kesin bir şey söylemek doğru olmaz çünkü herkesin anlama stili farklı olabiliyor. En rasyonel bilgi için dediğim gibi sürüyle bu şeyler hakkında doğru rehber videoları var onlara göz atabilirsiniz.

@Jakes @Eriksen

Konuyu Eyüp b.'den dinlerken, videoyu izlerken önce kendim soruları çözmeye çalışmak, ardından videoyu izlemeye devam etmek ve sonrasında o konunun ilgili testlerini 3D soru bankasından çözmek.

Evet yönteminiz gayet doğru ve olması gereken o zaten bence de.

Hayatımdaki en doğru kararlardan biriydi Eyüp bnin kampına başlamak ve soru bankasını çözmek. Bu postu görenler bir an önce başlayın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı