TYT fen 11. sınıfta bitirilebilir mi?

Swali

Centipat
Daha fazla  
Bu yaz TYT matematiğe bakıyorum TYT fene başladım ama hepsi birden zor biter gibi, 11. sınıfta 11le TYT fen götürülebilir mi?

Götürülür hatta düzgünders çalışıyorsan yazında biter rahat. Ama TYT fende bazı denemelerde cok ucuk seyler çıkıyor yani bitirseni bile sürekli tekrar edip deneme çözmeniz gerekiyor. 11'de TYT fen bakacağım derken AYT'yi bırakma patlarsın seneye.

Bu tarz şeyler kişiye bağlı. Kendini tanıman ve deneyip görmen lazım. Geç kalıp kalmadığını öğrenmek için soruyorsan (ki bana kalırsa herhangi bir şey için geç kalma düşüncesi çok saçma) şimdi başlamaktan daha iyi bir zamanın olmayacak.

11.sınıf için gerekli konular bitse yeterli. Temel olan mol, Newton yasaları, madde geçişleri vs. Onun harici unutulabilir zaten gerekte yok. Matematik ve geometri bir de Türkçe yeterli olur 11.sınıfa geçmeden.

11.sınıf için gerekli konular bitse yeterli. Temel olan mol, Newton yasaları, madde geçişleri vs. Onun harici unutulabilir zaten gerekte yok. Matematik ve geometri bir de Türkçe yeterli olur 11.sınıfa geçmeden.
11 de fen götüreceğine de matematik ve Türkçe branş denemeleri atman yeterli. Çok istiyorsan biter ama elzem değil. 11 e odaklan. Çok yoğun 11, 12 de konu kalmıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı