mrmarcellus
Kilopat
Kesinlikle 345 - 3D - ESŞ hocam , kalanı farazi dümenden soru çözmek için çözmek adına gayet iyilerdir , d = m/V yaparsınız 500 soru söylediğiniz yayın gibiMerhaba 12.sınıfs geçtim bu sene yaz için TYT fizik kitabı almak istiyorum 10.sınıftayken hız ve renk yayınlarının TYT fizik kitabını almıştım ama soruları ve soru kalitesi hoşuma gitmedi 345 alsam nasıl olur? Diğer dersler içinde biyolojiden biyotik kimyadan da orbital yayınlarını almayı düşünüyorum hocam mantıklı mı sizce.
Sınav senesinde zaman her şey , dediğiniz yayınlardan uzak durun hocam
Biyotik ve Orbitalde gayet iyidir , biyotik baya bir test bulundurur ama baya hani bilimsel veriden bile 20 test falan vardı konuyu süper pekiştirir üstüne tekrar testi bırakırsınız kendinin var zaten.
Orbitalde zor veya kasıntı değildir , başlık başlık anlatır tam öğretir.
Hocam kaynaktan ziyade kısa sürede başlayıp eritmek her zaman en iyisidir , özellikle deneme için 1 branş denemesini alıp şöyle max. 3 günde eriteceksiniz , sonra netlerinizi izleyin.. Başarılar
Bir de bilindik yayınlar ve matematik dışı kaynak fetişizmi yapmayın hocam , matematikte cidden her şeyi çözün fen alanında bu denen kaynakları çözün , türkçe ve paragraf için asla ama asla kaynakla vakit kaybetmeyin , okuma becerisi böyle ölçülmez emin olun.. Asla ÖSYM benzeri soru soracak bir yayın bulamayacaksınız 345 biraz yakın gibidir ona ama cidden gereksiz ve zaman kaybıdır.. Herkes bilir ki okuduğunu anlayan adam bu sene de olduğu gibi Türkçe - Felsefe - Matematik direkt hızla anlar çözer geçer.Kesinlikle 345 - 3D - ESŞ hocam , kalanı farazi dümenden soru çözmek için çözmek adına gayet iyilerdir , d = m/V yaparsınız 500 soru söylediğiniz yayın gibi
Sınav senesinde zaman her şey , dediğiniz yayınlardan uzak durun hocam
Biyotik ve Orbitalde gayet iyidir , biyotik baya bir test bulundurur ama baya hani bilimsel veriden bile 20 test falan vardı konuyu süper pekiştirir üstüne tekrar testi bırakırsınız kendinin var zaten.
Orbitalde zor veya kasıntı değildir , başlık başlık anlatır tam öğretir.
Hocam kaynaktan ziyade kısa sürede başlayıp eritmek her zaman en iyisidir , özellikle deneme için 1 branş denemesini alıp şöyle max. 3 günde eriteceksiniz , sonra netlerinizi izleyin.. Başarılar
Kendiniz okuyarak ders ve konu çalışın , devamlı video izleme tembelliğine düşmeyin böylelikle türkçeniz inanılmaz gelişir
Dil bilgisi için 3-4 ana konu harici oyalanmayın , çıkmışları çözün ve devamlı tekrar edin
AYT Matematik için cidden en bilindikleri tüm seneye yayın ve çözün , ilk kaynağınız her şeyin mantığını anlamak üzerine olsun (bkz. 3D olur , Orijinal fasikülleri olur)
Geometri içinde aynı şekilde , 345 ve Orijinal muazzamdır , 3D Deli eder saçma çözüm yollarıyla , ÖSYM asla size öyle çözüm yolları kullandırmayacak. Mantığı anlayıp anlamadığınızı ölçecekler..
Tüm potansiyel sorular için genel bir yazı yazmak istedim , başarılar hocam kolay gelsin