Dersleri tek tek bitirmek mi yoksa birlikte mi götürmek mantıklı ve verimli olur?
Kişiden kişiye değişir. Çalışma tarzına bağlı. Ben hepsini beraber bitirip sene sonuna yakın hepsini tek tek tekrar etmiştim: 18 net. Tabii senin kendi tarzını bulup ona göre çalışman lazım.Dersleri tek tek bitirmek mi yoksa birlikte mi götürmek mantıklı ve verimli olur?
Kişiden kişiye değişir. Çalışma tarzına bağlı. Ben hepsini beraber bitirip sene sonuna yakın hepsini tek tek tekrar etmiştim: 18 net. Tabii senin kendi tarzını bulup ona göre çalışman lazım.
Bilemedim ya şimdi hepsini birlikte götürmek daha iyi olur diye düşünüyorum aslında ancak kafa karışıklığı olur mu ki?Kişiden kişiye değişir. Çalışma tarzına bağlı. Ben hepsini beraber bitirip sene sonuna yakın hepsini tek tek tekrar etmiştim: 18 net. Tabii senin kendi tarzını bulup ona göre çalışman lazım.
Kafa karışıklığı olmaz yük olur. @sanes hocamın dediği gibi matematiğin çoğu halledilmişse paralel olarak götürün, matematikte büyük eksikler varsa önce matematik ve bir fen dersi şeklinde götürebilirsiniz.Bilemedim ya şimdi hepsini birlikte götürmek daha iyi olur diye düşünüyorum aslında ancak kafa karışıklığı olur mu ki?
Dediğim gibi tamamen sana bağlı bir şey. Ben ilk çalışmamda kendime 15 gün vermiştim, her gün 6 saat çalışıyordum iki ders olmak üzere. Mesela bugün kimya biyoloji yaptıysam yarın biyoloji fizik yapıyordum. Uzun gelen dersi daha sık koydum ve bitirdim hepsini. Sonra sene sonuna doğru özet videolardan yeniden izledim ama bu sefer sırayla bitirdim. O şekilde 18 net yaptım. Sen kendi anlama şeklini bilirsin, sana kesin bir öneri veremem. Kolay gelsin bu arada.Bilemedim ya şimdi hepsini birlikte götürmek daha iyi olur diye düşünüyorum aslında ancak kafa karışıklığı olur mu ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.