TYT Fen gecikmesine rağmen AYT yetişir mi?

Honored

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese. Bu sene 12’ye geçiyorum. Şu an günde 4-5 saat civarı çalışıyorum ve TYT matematik bitmek üzere. Geometri üçgenler bitti, yaz sonuna o da bitmiş olur muhtemelen. Tek sıkıntı TYT fen kısmında. Fen eylül’ün sonuna doğru anca bitmiş olacak ve hocalar yazın AYT çalışın dediği için biraz stres oldum. AYT çok uzun süre gerektirir mi yani en kötü Ekim ortalarında başlasam her şey yetişir mi? Hedefim 10k bu arada. Şu anlık TYT netim 75 civarı (fen 0).

Sayısalcılar bile tyt feni son aya atabiliyor, şuanlık odağınızın ve çabanızın tümünü türkçe-matematik-geometri için harcayın, ha tabii bu demek değildir ki son aya atın mutlaka çalışın. En azından garanti konular denilen ayt ile bağlantılı olan konulara çalışın. 8-10 net bandına gelin yani.

Kanki tyt fen çok önemli bence o 4-5 saati biraz daha aratırsan iyi olacak
Hocam valla daha fazlasına çıksam bünyem patlayacak heralde. Pek alışık değilim derse.

Sayısalcılar bile TYT feni son aya atabiliyor, şu anlık odağınızın ve çabanızın tümünü Türkçe-matematik-geometri için harcayın, ha tabii bu demek değildir ki son aya atın mutlaka çalışın. En azından garanti konular denilen AYT ile bağlantılı olan konulara çalışın. 8-10 net bandına gelin yani.

Öncelikle tavsiye icin teşekkür ederim. Benim takıldığım nokta AYT sorunu. Galiba 2 hafta hızlıca önemli TYT fen konularına bakıp AYT atlayacağım gibi.

Sayısalcılar bile TYT feni son aya atabiliyor, şu anlık odağınızın ve çabanızın tümünü Türkçe-matematik-geometri için harcayın, ha tabii bu demek değildir ki son aya atın mutlaka çalışın. En azından garanti konular denilen AYT ile bağlantılı olan konulara çalışın. 8-10 net bandına gelin yani.

Öncelikle tavsiye icin teşekkür ederim. Benim takıldığım nokta AYT sorunu. Galiba 2 hafta hızlıca önemli TYT fen konularına bakıp AYT atlayacağım gibi.

Pardon hocam nedense çoklu gönderdi aynı mesajı.

Bence öyle bir hataya sakın düşme, AYT'nin vakti TYT matematik biterse ve kasım-aralık gibidir.
Hocam tyt matematik bitti sayılır zaten. Geometri hariç 25 yapıyorum sadece fonksiyon eksik o da hallolur heralde 1 haftaya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı