TYT fen için kanal önerisi

Eksik konuların üstüne gitmek mantıklı mı yoksa kafi mi hocam 15 net hedefledim. Fizik'de optik konusunu falan anlatmış hoca ne önerirsiniz?

Mutlaka çıkan konuları bitirin, eksik konularınız çıkması muhtemelse üzerine elbette gidin. Kalan süre içerisinde 15 net yaparsınız, iyi bir çalışma ile.

Ya hocam bence siz bir fen denemesi çözün 2 3 tane netinize bakın zaten bu kamp garanti 8 10 net vadediyor ve 1 2 haftada biter.
Ama optik dalgalar uzun sürer.

Mutlaka çıkan konuları bitirin, eksik konularınız çıkması muhtemelse üzerine elbette gidin. Kalan süre içerisinde 15 net yaparsınız, iyi bir çalışma ile.

Hocam zaman zaten kısıtlı 10 gün içerisinde 15 nete dayanmaya çalışıp son ay full matematik yüklenmeyi düşünüyorum bu yüzden hızlı hoca arıyorum. Eksik konular dediğim bu garanti konular kampında ele alınmayan konulardı yanlış anlaşılmasın temelim yok. 15 net için en mantıklısı neyse o şekilde devam edeceğim ya önerdiğiniz kamptan ya da alttaki oğuz usta kanalının önerdiği sistemden eksik kalmasın yeter sizin önerdiğiniz hocaların da hepsine baktım gayet anlaşılır dinlerken bir sorun yaşamam. Devam edin diyorsanız direkt garanti konular kampından gireceğim alttaki sistem daha iyi derseniz oradan devam edeceğim.

1.PNG

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    247,3 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı