TYT fen için kaynak önerisi

657412

Decapat
TYT fen için 3 kaynak arasında kaldım. Hangisini hangi ders için almalıyım ya da kaynaklardan birini 3 ders içinde almam daha mı iyi olur?
Kaynaklar: Paraf, Palme, Bilgi Sarmal.

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT fen özellikle de biyoloji; matematik gibi seviye gerektiren bir ders değil yani önce hangisini çözeyim derdin yok bilgiyi biliyorsan çözersin mantığında o yüzden bana göre al Bilgi Sarmal geç ve 1 kitap yeterli olacaktır her biri için sonrasında branş denemesi çözersiniz.

Tek bir önerim varı: 3 kaynaktan fazla asla alma. Her dersin orta/zor kaynağını bul ve her dersten bir adet kaynak çöz. Vaktin kalırsa AYT bitince detaylandırırsın. Bu yılki sınavda TYT fen 20, AYT fen 38 doğru yaptım. Ancak absürt miktarda fen çalıştığım ve ne kadar çalışsam da TYT'de 40 AYT'de 60 yapamayacağım için bu kadar çalışmam hiçbir işime yaramadı. Dediğim gibi şimdilik birer kaynak yeter.

Tek bir önerim varı: 3 kaynaktan fazla asla alma. Her dersin orta/zor kaynağını bul ve her dersten bir adet kaynak çöz. Vaktin kalırsa AYT bitince detaylandırırsın. Bu yılki sınavda TYT fen 20, AYT fen 38 doğru yaptım. Ancak absürt miktarda fen çalıştığım ve ne kadar çalışsam da TYT'de 40 AYT'de 60 yapamayacağım için bu kadar çalışmam hiçbir işime yaramadı. Dediğim gibi şimdilik birer kaynak yeter.

Hocam bu dediğine kısmen katılıyorum TYT fenden hatta AYT fenden bile her branş için ben 1 soru bankasını yeterli görüyorum fakat matematik te TYT de en az 2 AYT de de Allah ne verdiyse çözülmesi gerekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı