TYT fen kaynak önerisi

Whitecrow24

Centipat
Daha fazla  
Elimde şu anda Barış akıncıoğlu'nun fizik soru bankası, doktor biyolojinin soru bankası kimya için çap'ın fasikülü var 2 tane kitap şeklinde bir de apotemi yayınlarının TYT fen bilimleri konu özeti kitabı var. Sizce yeterli olur mu TYT fen için? Önceden almıştım şu anlık çalışmayacağım kimyada fasikül üzerinden ilerleyeceğim. Biyoloji içinde kısa bir kamp düşünüyorum. TYT fizik içinse Özcan aykın'ın 55 günde TYT kampı iyi olur gibi fiziği hafife almamak gerek.

Elimde şu anda barış akıncıoğlu'nun fizik soru bankası, doktor biyolojinin soru bankası kimya için çap'ın fasikülü var 2 tane kitap şeklinde bir de apotemi yayınlarının TYT fen bilimleri konu özeti kitabı var. Sizce yeterli olur mu TYT fen için? Önceden almıştım şu anlık çalışmayacağım kimyada fasikül üzerinden ilerleyeceğim. Biyoloji içinde kısa bir kamp düşünüyorum. TYT fizik içinse Özcan aykın'ın 55 günde TYT kampı iyi olur gibi fiziği hafife almamak gerek.

10. sınıfın yazında fizikle barışın kitabını bitirdim. 11. sınıfım 1 tane TYT denemesine girdim onda da 7 doğru yaptım. Fizikle barışın kitabı yeterli bence.

10. sınıfın yazında fizikle barışın kitabını bitirdim. 11. sınıfım 1 tane TYT denemesine girdim onda da 7 doğru yaptım. Fizikle barışın kitabı yeterli bence.

Doktor biyolojide gene iyi soru kalitesi açısından bence iyi bir hoca zaten ama ben biyoloji için 5 dakikada biyoloji diye bir kanal buldum orada güzel anlatıyor kısa anlatıyor oradanda önemli notlar çıkartsam hallolur ya da biosem in kısa bir kampı var oda olabilir.

Doktor biyolojide gene iyi soru kalitesi açısından bence iyi bir hoca zaten ama ben biyoloji için 5 dakikada biyoloji diye bir kanal buldum orada güzel anlatıyor kısa anlatıyor oradanda önemli notlar çıkartsam hallolur ya da biosem in kısa bir kampı var oda olabilir.

Ben yazın dr biyolojiden çalıştığımda pek anlamamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı