TYT fen için kaynak önerisi

emir1nzz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 12. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim, TYT fen için kaynak önerisi istemek için bu konuyu açıyorum. Fizik yapabilecek bir kapasitedeyim çok kolay bir kaynak olması zorunlu değil fizikten fakat kimya ve biyoloji 9 ve 10. sınıfta bile yapamıyordum. Konuları öğretecek fizik de dahil tüm fen derslerini bir fasikül veya konuyu anlatıp soru çözdürme gibi kaynak arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT fizik kafadengi turuncu serisi.
TYT kimya orbital.
TYT biyoloji palme.

Zorluk seviyeleri nelerdir?

TYT fizik kafadengi turuncu serisi.
TYT kimya orbital.
TYT biyoloji palme.

Eğer fizikte iyiyim diyorsan 345.

Fizik denemelerde çok soru kaçırmıyorum bilmediğim konulardan gidiyor soru normalde yapabiliyorum.

ORBİTAL KOLAY-ORTA ARASI
PALME ÖSYM TARZI BUNUN YERİNE BİYITOKTE OLABİLİR AMA PALMEYE NAZARAN DAHA ZOR
FİZİK ÖSYM KOLAY SEVİYE TARZI SAYISALCI OLARAK BEN ÇÖZDÜKTEN SONRA FİZİK NETLERİM 3-4 DEN AŞAĞI GELMİYOR. FİZİKTEN KOLAY-ORTA İSTİYORSAN 345 DE ÇOK İYİDİR.

Orbital kolay-orta arası.
Palme ÖSYM tarzı bunun yerine biyıtokte olabilir ama palmeye nazaran daha zor.
Fizik ÖSYM kolay seviye tarzı sayısalcı olarak ben çözdükten sonra fizik netlerim 3-4'ten aşağı gelmiyor. Fizikten kolay-orta istiyorsan 345 de çok iyidir.

Böyle alayım diyorsun yani.

Benim önerim bu istersen Youtube'da Oğuz usta vs. derece öğrencileri var onların öneri videolarını da izleyebilirsin hatta izlemeni öneririm çok faydalı.

Bence de TYT fen için Fizikte ve Kimyada konu odaklı öğrenmek istiyorsan 345 güzel ama biyolojisi pek mantıklı sorular içermiyor o uüzden onun için TYT Biyotiki öneririm. Fizikle kimyanın 345i o kadar zor değil bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı