SuatAgaGGPRO Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 55 12 Mart 2025 #1 Arkadaşlar dilciyim ve TYT fenden az da olsa 5-10 net yapmak istiyorum, sizce nasıl çalışmalıyım ya da neler yapmalıyım? Daha önce hiç fen çalışmadım.
Arkadaşlar dilciyim ve TYT fenden az da olsa 5-10 net yapmak istiyorum, sizce nasıl çalışmalıyım ya da neler yapmalıyım? Daha önce hiç fen çalışmadım.
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.925 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #2 Kimya derslerim YouTube kanalı var 11 günde TYT kimya playlistini bitir.
SuatAgaGGPRO Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 55 12 Mart 2025 #3 Fearless0600 dedi: Kimya derslerim YouTube kanalı var 11 günde TYT kimya playlistini bitir. Genişletmek için tıkla... tamamdır buldum hocam sağolun Fearless0600 dedi: Kimya derslerim YouTube kanalı var 11 günde TYT kimya playlistini bitir. Genişletmek için tıkla... hocam sizce test kitabı almalı mıyım yada başka bir şey Son düzenleme: 12 Mart 2025
Fearless0600 dedi: Kimya derslerim YouTube kanalı var 11 günde TYT kimya playlistini bitir. Genişletmek için tıkla... tamamdır buldum hocam sağolun Fearless0600 dedi: Kimya derslerim YouTube kanalı var 11 günde TYT kimya playlistini bitir. Genişletmek için tıkla... hocam sizce test kitabı almalı mıyım yada başka bir şey
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.925 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #4 SuatAgaGGPRO dedi: Tamamdır buldum hocam sağ olun Hocam sizce test kitabı alınır mı? Ya da başka bir şey Genişletmek için tıkla... Şu kalan süreçte gereksiz olur. O playlisti 2-3 kez bitir izlerken not al. Ardından branş denemesi çözmeye bak.
SuatAgaGGPRO dedi: Tamamdır buldum hocam sağ olun Hocam sizce test kitabı alınır mı? Ya da başka bir şey Genişletmek için tıkla... Şu kalan süreçte gereksiz olur. O playlisti 2-3 kez bitir izlerken not al. Ardından branş denemesi çözmeye bak.
SuatAgaGGPRO Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 55 12 Mart 2025 #5 tamamdır peki biyoloji hakkında ne dersiniz biyoloji birikimim biraz var önerebileceğiniz bir playlist var mıdır? Fearless0600 dedi: Şu kalan süreçte gereksiz olur. O playlisti 2-3 kez bitir izlerken not al. Ardından branş denemesi çözmeye bak. Genişletmek için tıkla...
tamamdır peki biyoloji hakkında ne dersiniz biyoloji birikimim biraz var önerebileceğiniz bir playlist var mıdır? Fearless0600 dedi: Şu kalan süreçte gereksiz olur. O playlisti 2-3 kez bitir izlerken not al. Ardından branş denemesi çözmeye bak. Genişletmek için tıkla...
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.925 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #6 SuatAgaGGPRO dedi: tamamdır peki biyoloji hakkında ne dersiniz biyoloji birikimim biraz var önerebileceğiniz bir playlist var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tonguç tyt kampı vardı hem az video var hemde baya iyi anlatıyor hoca
SuatAgaGGPRO dedi: tamamdır peki biyoloji hakkında ne dersiniz biyoloji birikimim biraz var önerebileceğiniz bir playlist var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tonguç tyt kampı vardı hem az video var hemde baya iyi anlatıyor hoca
SuatAgaGGPRO Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 55 12 Mart 2025 #7 Fearless0600 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tonguç TYT kampı vardı hem az video var hem de bayağı iyi anlatıyor hoca. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, kimyayı hallettikten sonra buna da bakacağım.
Fearless0600 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tonguç TYT kampı vardı hem az video var hem de bayağı iyi anlatıyor hoca. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, kimyayı hallettikten sonra buna da bakacağım.
A acarli Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #8 SuatAgaGGPRO dedi: tamamdır peki biyoloji hakkında ne dersiniz biyoloji birikimim biraz var önerebileceğiniz bir playlist var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SuatAgaGGPRO dedi: tamamdır peki biyoloji hakkında ne dersiniz biyoloji birikimim biraz var önerebileceğiniz bir playlist var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.925 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #9 acarli dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hüseyin hocam siz misiniz?
acarli dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hüseyin hocam siz misiniz?