SuatAgaGGPRO
Kilopat
- Katılım
- 2 Mart 2019
- Mesajlar
- 55
Arkadaşlar dilciyim ve TYT fenden az da olsa 5-10 net yapmak istiyorum, sizce nasıl çalışmalıyım ya da neler yapmalıyım? Daha önce hiç fen çalışmadım.
tamamdır buldum hocam sağolunKimya derslerim YouTube kanalı var 11 günde TYT kimya playlistini bitir.
hocam sizce test kitabı almalı mıyım yada başka bir şeyKimya derslerim YouTube kanalı var 11 günde TYT kimya playlistini bitir.
Tamamdır buldum hocam sağ olun
Hocam sizce test kitabı alınır mı? Ya da başka bir şey
Şu kalan süreçte gereksiz olur. O playlisti 2-3 kez bitir izlerken not al. Ardından branş denemesi çözmeye bak.
tamamdır peki biyoloji hakkında ne dersiniz biyoloji birikimim biraz var önerebileceğiniz bir playlist var mıdır?
Tonguç TYT kampı vardı hem az video var hem de bayağı iyi anlatıyor hoca.
tamamdır peki biyoloji hakkında ne dersiniz biyoloji birikimim biraz var önerebileceğiniz bir playlist var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.