TYT fen nasıl çalışılmalı?

Dil öğrencisi için TYT fen en sona atılacak bir alan, hele hele bu zamanlarda hiç yaklaşmayın.

Önceliğiniz YDT, ona çalışın. Düzenli paragraf çözün, dil bilgisi çalışın.

TYT fen kolay net toplanacak bir yer ama şu an sırası değil. Bunu diyorum ama sınava 1,5 2 hafta kala Apotemi fen özet baktım sadece çalışmadın bile denebilir 4 net geldi keşke baksaymışım.

Kendi alanının derslerine ağırlık ver, sınava yakın zamanlar fene bakarsın.

Konularla kendini çok sıkmanı önermem temelde anlayıp branş denemesi çözmeni öneririm.

Dil öğrencisi için TYT fen en sona atılacak bir alan, hele hele bu zamanlarda hiç yaklaşmayın.

Önceliğiniz YDT, ona çalışın. Düzenli paragraf çözün, dil bilgisi çalışın.

TYT fen kolay net toplanacak bir yer ama şu an sırası değil. Bunu diyorum ama sınava 1,5 2 hafta kala Apotemi fen özet baktım sadece çalışmadın bile denebilir 4 net geldi keşke baksaymışım.

Hocalarım ileride nasıl çalışabilirim fene çünkü fen olmadan 25 bin sıralama anca geliyor yapabileceğimin en iyisini nasıl yapabilirim?

Hocalarım ileride nasıl çalışabilirim fene çünkü fen olmadan 25 bin sıralama anca geliyor yapabileceğimin en iyisini nasıl yapabilirim?

Paraf yayınlarının zeduva garanti fen konuları kitabı var, onu alıp ilerleyebilirsin ben bir sayısalcı olmama rağmen öyle çalışmayı planlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı