TYT fen nasıl hızlıca tekrar edilir?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Fenim iyi sadece konuları hızlıca üstten geçmek istiyorum, YouTube'da eksikleri doldurabileceğim 6-7 saatlik bir video yok mu?

Hocam illa ki vardır bulabilirsiniz. Benim size önerim de bir a4 kağıdına mesela tyt kimya ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi not alabilirsiniz. Önemli yerleri yazarsanız sadece çok rahat şekilde sığdırabilirsiniz. Biyoloji belki tek kağıda sığmaz ama onun içinde mesela 2 3 sayfalık bir not çıkarabilirsiniz sadece önemli yerleri yazarak. Zaten biliyorsunuzdur az çok nereler önemli, nerelerden soru geliyor. Bu şekilde kendi notlarınızı oluşturmalısınız. Hem zaten bunu yaparken tekrar etmiş olursunuz hem de ilerde tekrar etmek istediğinizde bir kaç kağıdı okumak saatlerce video izlemekten çok daha kolay gelecektir. Eksik olduğunuz konuları detaylı tekrar etmeniz lazım orası ayrı ben genel tekrar için söylüyorum bunu.

Hocam Mebi'nin TYT kitapları var, indirip göz atın. Zaten konu ismi görünce yapıp yapamadığınızı anlar, ona göre tekrar edersiniz. İstediğiniz gibi 7-8 saatlik bir video olduğunu zannetmiyorum, olsa da onu izleyeceğinize herhangi bir TYT kitabının içindekiler bölümünü açıp kendiniz düşünün.

@Tosunbey @ArslanbalaBörükan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce bu videoyu izlemek yardımcı olur mu? Diğer kamplar 30 saat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı