TYT fen sıfırdan kaç günde biter?

Katalonyayaslm

Centipat
3'ünü aynı anda yürütmeyi düşünüyorum. Kaç gün sürer sizce? Sıfırım biyoloji kimya fizik fizik üzerinde çok durmayacağım. Beleş çıkan 2-3 konu baksam yeter.

Bende 3'ünü aynı anda halledeceğim. Güzel bir programla 1,5 ayda biter diye düşünüyorum.

3'ünü aynı anda yürütmeyi düşünüyorum. Kaç gün sürer sizce? Sıfırım biyoloji kimya fizik fizik üzerinde çok durmayacağım. Beleş çıkan 2-3 konu baksam yeter.

EA cı isen fiziğe bakmasanda olur çünkü gerçekten uğraştırır kimya ve biyoloji zaten rahat yapılır hatta tüm gününü vereceksen 1 2 haftaya bile bitirsin.

Hocam bende durum berbat, EA ama cografya ve paragraf disi hiçbir seyime guvenmiyorum
Nereden baslamam lazim ne tavsiye edersiniz?
Hocam matematik temeliniz var mı önce sorum bu size

Hocam bende durum berbat, EA ama cografya ve paragraf disi hiçbir seyime guvenmiyorum
Nereden baslamam lazim ne tavsiye edersiniz?

Ben 1 aydır temel atmaya çalışıyorum perşembe ana kampa başlayacağım coğrafya dil bilgisi paragraf birlikte ilerileyeceğim 6-7 Aralık gibi bitecek inşallah sonra aralık sonuna kadar biyoloji sonra ocak 8-9 gibi AYT başlayacağım nasıl plan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…