Katalonyayaslm
Centipat
Şuan değil aralık ortası gibiSadece fen için 6 - 7 saat olmasın hocam. Matematik, matematik ve matematik günde 4 saat çalışıyorum 3 saati matematiğe.
Şuan değil aralık ortası gibiSadece fen için 6 - 7 saat olmasın hocam. Matematik, matematik ve matematik günde 4 saat çalışıyorum 3 saati matematiğe.
Fizik zaten boş 13 soru kalıyor geriye onu da hızlıca bitirirseniz 5/13 falan yaparsınız zaten. Adamlar fende deli gibi kelime oyunu yapıyor ve bunda da tabiki pratikliği olan kazanıyor. Geçen sene hangisi polimer değildir sorusunda şıklara trigliserid gizleyip yüzbinlerce kişiyi düşürdüler.Vallahi hocam bana TYT fende 5 net bile yeter şu an zaten 3 yapıyorum.
Kimya'ya 20 gün yaz, Biyoloji'ye 20 gün yaz, 10 günde yarım yamalak Fizik'e yaz. 50 gün civarı.
Hayır hocam bu biraz abartı günde 2 ders çalışın kimya ve biyo diyelim rahat 3 haftada biter üstüne her gün her konudan testHocam yarım yamalak 9.sınıf temeliyle ve sağlam 10.sınıf filan da mı bu sürede biter?
Valla sıfırdan güzel bir çalışma ile ortalama bu sürede bitirmek en uygunudur.Hocam yarım yamalak 9.sınıf temeliyle ve sağlam 10.sınıf filan da mı bu sürede biter?
Ee hocam ayt adam verdi 60 gün diyelim ayt nolucakValla sıfırdan güzel bir çalışma ile ortalama bu sürede bitirmek en uygunudur.
Valla millet niye yazın başında çalışmaya başlıyor sanıyorsun hocam.Ee hocam ayt adam verdi 60 gün diyelim ayt nolucak
Doğru hocam ama sözelim benValla millet niye yazın başında çalışmaya başlıyor sanıyorsun hocam.
Seni şimdi takip edeceğim çünkü netlerin nasıl gelecek merak ediyorum.
Allah kolaylık versin herkese.
Doğru hocam ama sözelim ben.
Biter çok rahat hemdeSizce 1 ayda sayısalcı biri için sosyal biter mi? Günde 1 2 saat çalışma ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.