TYT Fen ve Türkçe için kaynak önerisi

DeltaPfc

Hectopat
TYT feni aralık 10'a kadar baştan sona bitirmeyi düşünüyorum fen bilgim iyi fakat kaynak sıkıntı. Çözdüğüm kaynaklar kolay geliyor artık orta zor arası kaliteli TYT fizik kimya biyoloji ve Türkçe dersleri için bitirmelik kaynak önerir misiniz? Aralık 10 sonrası branş denemeleri ile 20/20 yapmayı hedefliyorum.

Ocak başı sağlam bir şekilde AYT kampı yapacağım tabii TYT boşlamayacağım.

TYT feni aralık 10'a kadar baştan sona bitirmeyi düşünüyorum fen bilgim iyi fakat kaynak sıkıntı. Çözdüğüm kaynaklar kolay geliyor artık orta zor arası kaliteli TYT fizik kimya biyoloji ve Türkçe dersleri için bitirmelik kaynak önerir misiniz? Aralık 10 sonrası branş denemeleri ile 20/20 yapmayı hedefliyorum.

Ocak başı sağlam bir şekilde AYT kampı yapacağım tabii TYT boşlamayacağım.
TYT fizik-3D veya işlemsiz fizik
TYT kimya- Aydın
TYT biyoloji - paraf

Bana göre bunlar üst seviye.

TYT fizik: 3D ve Palme
TYT Türkçe: Limit
TYT Kimya: Aydın ve Orbital
TYT Biyoloji: Biyotik
TYT Matematik: Bilgi Sarmal ve Orijinal (Piyasadaki en zor kaynaklardandır ama bunu bitirirsen TYT Mat bitmiş demektir.

TYT kimya- Aydın
TYT biyoloji - paraf

Tyt fen için çap,3d,345 gibi kaynaklar güzeldir. En üst seviye kaynak alma asla fen için. Fende hep orta seviye sorular gelir. Türkçe için kolay olarak yayın denizi orta seviye Bilgi sarmal zor seviye limit alabilirsin.

TYT Matematik: Bilgi Sarmal ve Orijinal (Piyasadaki en zor kaynaklardandır ama bunu bitirirsen TYT Mat bitmiş demektir.
Orjinal tyt çok basit hocam bu sene. Bilgi sarmal orta denebilir. En zor olarak acil matematik bu sene.(matematiğin ilacı değil dirket acil matematik). Fasikül olarak da apotemi fasikülleri en zorudur. Fonksiyon fasikülü..... Vb

Tyt fen için çap,3d,345 gibi kaynaklar güzeldir. En üst seviye kaynak alma asla fen için. Fende hep orta seviye sorular gelir. Türkçe için kolay olarak yayın denizi orta seviye Bilgi sarmal zor seviye limit alabilirsin.

Orjinal tyt çok basit hocam bu sene. Bilgi sarmal orta denebilir. En zor olarak acil matematik bu sene.(matematiğin ilacı değil dirket acil matematik). Fasikül olarak da apotemi fasikülleri en zorudur. Fonksiyon fasikülü..... Vb
Doğrudur hocam. Ben çözdüğüm zaman en zor kaynak diye çözdürüyorlardı.(Geçen sene)

TYT kimya- Aydın
TYT biyoloji - paraf

TYT fen için çap, 3D, 345 gibi kaynaklar güzeldir. En üst seviye kaynak alma asla fen için. Fende hep orta seviye sorular gelir. Türkçe için kolay olarak yayın denizi orta seviye Bilgi Sarmal zor seviye limit alabilirsin.

Orijinal TYT çok basit hocam bu sene. Bilgi Sarmal orta denebilir. En zor olarak acil matematik bu sene.(matematiğin ilacı değil dirket acil matematik). Fasikül olarak da apotemi fasikülleri en zorudur. Fonksiyon fasikülü... Vb

Evet bende aldığım da şaşırdım çünkü piyasada ismi olan bir kaynak fakat Bilgi Sarmal'la aynı derecede denebilir.

Şu ana kadar çözdüğüm kaynaklar kolaydan zora 3 4 5, Palme, zafer yayınları, aydın yayınları. Çok kolaylar Bilgi Sarmal'ın sorularına baktım benlik duruyor Bilgi Sarmal'ın zorluğuna 10/? verirsiniz? 10/7 zorluk aralığında bir kitap yayın evi arıyorum.

Şu ana kadar çözdüğüm kaynaklar kolaydan zora 3 4 5, Palme, zafer yayınları, aydın yayınları. Çok kolaylar Bilgi Sarmal'ın sorularına baktım benlik duruyor Bilgi Sarmal'ın zorluğuna 10/? verirsiniz? 10/7 zorluk aralığında bir kitap yayın evi arıyorum.
Fen için bu çözdükleriniz az çok aynı seviyede zaten tyt ile. Bilgi sarmal, 3d vs çözebilirsiniz. Abartıya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı