TYT fenden 10 net yapmak kolay mı?

lenarien

Attopat
Daha fazla  
Ben TYT fen hiç çalışmadım ve 3-4 net yapıyorum, çalışırsam 10-15 nete çıkabilir miyim? Sınava kadar çok zorlar mı fen çünkü matematikten bir halt yapamayacağımı anladım, açığımı fen ile kapatmak istiyorum. Matematikten Max 8 net yapabiliyorum şu an, sınava kadar 20'lere çıkmam zor. TYT fen nasıl çalışmalıyım, önerisi olan beni yönlendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fizik için bir şey diyemeyeceğim ancak TYT kimya ve biyoloji aşırı basit, fersah fersah yaparsın.

Kimya, fizik ve biyolojiye günde 2-3 saat verirseniz 2 ay sonunda 20 net yapabilirsiniz. Fizik için temel matematik de gerekli.

Fizik için bir şey diyemeyeceğim ancak TYT kimya ve biyoloji aşırı basit, fersah fersah yaparsın.
Fizik de basit ama size mantığıyla fizik öğreten biri gerekli. Formül basıp geçen varsa kaçmalısınız. TYT için sadece temel geometri ve matematik bilgisi gerekli.

YKS'ye hazırlanan birisi olarak size tavsiyem Biyoloji üzerine full yazarak çalışın, tamamen ezber konusu. Kimya dahil, Mol kavramı ve Kimyasal Hesaplamalar birazcık konu çalışması isteyebilir, Fizikte ise bana kalırsa full soru çözün, formülleri böylelikle hem kolay öğrenirsiniz, pratik olur ve soru örneği görmüş olursunuz.

Garanti konulara baksam YT de videolar var 10 nete çıkarır mı?

YKS'ye hazırlanan birisi olarak size tavsiyem Biyoloji üzerine full yazarak çalışın, tamamen ezber konusu. Kimya dahil, Mol kavramı ve Kimyasal Hesaplamalar birazcık konu çalışması isteyebilir, Fizikte ise bana kalırsa full soru çözün, formülleri böylelikle hem kolay öğrenirsiniz, pratik olur ve soru örneği görmüş olursunuz.

10 15'e ulaşmak zor mu peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı